Dobrih 2000 evrov

Razvajanje? »Sebična« mati z darili za svoje otroke sobo napolnila "do stropa"

R.T.
23. 12. 2018, 19.34
Posodobljeno: 23. 12. 2018, 19.46
Deli članek:

»Moj denar je,« pravi mati treh malčkov, ki je s fotografijo gore daril pod božičnim drevescem v javnosti izzvala val ogorčenja.

Instagram
Pretiravanje?

Instagram
Malo ji je mar za to, kaj si mislijo drugi.

Javnost jo je označila za »sebično« in »ostudno,« a Emma Tapping, ki je za darila za svoje tri otroke porabila dobrih 2000 evrov, jim odgovarja, da lahko s svojim denarjem počne, kar hoče. Daril se zaradi ogorčenja javnosti ne namerava znebiti. 

To sicer ni prvič, da se je 38-letna mati treh otrok z britanskega otoka Man zaradi daril znašla na tnalu splošne javnosti. Svojim sledilcem na instagramu je že med lanskimi božičnimi prazniki ponudila razkošen vpogled v njeno globoko denarnico in vse darove, ki jih je namenila svojim otrokom, a je letos presegla samo sebe. Pod goro daril se šibi celo božično drevesce, ki komajda moli izpod vestno zapakiranih daril.

»Toliko je ljudi, ki nimajo ničesar, raje jih podari njim,« je pod objavo zapisala ena od sledilk. Druga je dodala, da »osebno misli, da je to norost, saj da je tisti, ki potrebuje toliko, naravnost sebičen.« Tappingova se je lani zaradi podobnega incidenta pojavila tudi na eni od britanskih televizijskih oddaj, kjer je pojasnila, da darila za svoje otroke začne kupovati že januarja. »Čez leto jih ne razvajam. Če kaj želijo, morajo za to delati ali pa si to kupiti sami. Če denimo uničijo telefon, jim ne kupim novega,« je takrat dejala in zaključila, da ji »božič veliko pomeni in da želi to prenesti naprej. Malo mi je mar za to, kaj si mislijo drugi. Trdo delam in imam dve službi. Če želim moje otroke za božič razvajati, bom to storila in nobeden me ne bo prepričal v nasprotno.«

Radodarna mamica je medtem zaradi ostrega odziva javnosti svojo objavo na instagramu že izbrisala.