Spletne trgovine so tudi v Sloveniji vse bolj priljubljene, saj posamezniku olajšajo vsakodnevno nakupovanje. Predvsem ženske se nakupov preko spleta iz dneva v dan bolj poslužujejo, saj jim tak način predstavlja bolj celostno izkušnjo. Na voljo je raznolika ponudba s številnimi informacijami, hkrati pa lahko nakup opravijo na kateremkoli mestu, morda na kavi s prijateljico ali pa med malico v službi. Velikokrat spletne trgovine izkoristijo tudi za nakupe daril v zadnjem trenutku, a se ob tem velikokrat soočajo z eno težavo: kaj če bo darilo doma prevzela oseba, ki mu je bilo namenjeno, s tem pa bo presenečenje uničeno?!

Zdaj teh težav ni več, saj lahko čisto vsak po lastni želji izbere mesto dostave in tako preusmeri paket na katerikoli naslov. To je omogočila Pošta Slovenije s svojo storitvijo MOJA DOSTAVA – MOJA IZBIRA. Gre za dodatno možnost znotraj paketne dostave, ki omogoča, da zdaj spremenimo mesto in čas dostave paketa tudi takrat, ko je le-ta že na poti na svojo prvotno lokacijo. To lahko preprosto naredimo s poslanim SMS ali elektronskim sporočilom, s tem pa dobite povezavo do spletne aplikacije »Moja dostava - moja izbira«, kjer lahko izbirate med dostavo na drug naslov (dejansko tudi na teraso ali balkon), bencinski servis Petrol, na pošto, dogovorjeno mesto ali dostavo na drug izbran datum. Paket lahko pošta dostavi tudi v enega izmed PS Paketomatov (teh je v Sloveniji 24), gre za avtomatizirane hitre in priročne paketomate, ki so dostopni 24 ur na dan, pri njih ni gneče, pošiljko prevzamete v sedmih sekundah in postopek pa je povsem diskreten. 

PS_MDMI_PR_slike_zenska
Promocijski material
Moja dostava - moja izbira

Ta storitev je tako odlična izbira za vse, ki želijo svoj paket preusmeriti na katerokoli drugo lokacijo, saj ga lahko tako morda prevzamejo pred svojim prihodom domov, na ta način lahko obdržijo skrivnost o morebitnem darilu za svoje bližnje in jim tako pripravijo presenečenje, na katerega niso niti pomislili.