Zanimivosti

Bliža se družinski dan varnosti v prometu!

Oglasno sporočilo
5. 10. 2018, 10.23
Posodobljeno: 5. 10. 2018, 10.42
Deli članek:

V nedeljo, 7. oktobra 2018, od 15. ure naprej, v Centru varne vožnje Blagomix Logatec!

Mare Vavpotič/M24
Lani smo se na zaključnem dogodku noro zabavali.

Bliža se zaključek projekta Vozi varno: (po)misli na otroke!

Ker nesreča nikoli ne počiva in ker previdnost in dodatna pozornost v prometu nikoli nista odveč, smo v skupini Media24, s partnerji in pokrovitelji, združili moči in že tradicionalno ozaveščali o varnosti v prometu. Ker se zavedamo, da lahko veliko storimo že s preventivo, smo akcijo (Po)mislite na otroke, vozite varno, tudi letos namenili ozaveščanju o varnosti v prometu, pri čemer posebno pozornost namenjamo tistim skupinam, ki so v prometu najbolj ranljive.

Mare Vavpotič/M24
S preventivno akcijo (Po)misli na otroke, vozi varno skrbimo za varnost naših najmlajših!

Pridružite se nam na zaključnem dogodku!

Ker v skupino najranljivejših udeležencev v prometu spadajo predvsem naši najmlajši, smo za varno pot v šolo in iz nje ter vsesplošno varnost naših otrok v prometu, skrbeli v medijih skupine Media24, kjer smo pripravljali številne koristne izobraževalne aktivnosti in zanimivosti, s katerimi smo pozivali k previdnosti v prometu.

Kako se lotiti prometne vzgoje, kako ravnati v prometu v nepredvidljivih situacijah, na kaj moramo biti še posebej pozorni … vse te in še več izobraževalnih vsebin, lahko še vedno preverite na www.svet24.si/vozivarno! Poleg številnih izobraževalnih in zabavnih aktivnosti, so naši najmlajši lahko sodelovali tudi v natečaju ''MOJA POT V ŠOLO,'' kjer so se potegovali za fantastične nagrade!

Mare Vavpotič/M24
Tudi letos bodo na voljo številne zabavne in izobraževalne aktivnosti.

Pridite v Logatec, 7. oktobra, v Center varne vožnje Blagomix!

V Centru varne vožnje Blagomix Logatec, bo v nedeljo, 7. oktobra, na dogodku DOBRODELNI LOGATEC, po 15. uri, potekal tudi zaključek projekta Vozi varno: (po)misli na otroke! Pridružite se nam tudi vi, saj bo poskrbljeno za zabavo najmlajših, obenem pa bodo na voljo tudi številne zabavne aktivnosti, s katerimi jih bomo ozaveščali o varnosti v prometu – tako najmlajše, kot tudi starejše. Obeta se razstava risbic natečaja na temo ''Jaz v prometu'', številne animacije in delavnice za otroke, predstavitvene varne vožnje, prikaz reševanja iz vozila, poslikave obraza, okusne OKIDOKI degustacije in še in še! Pridite tudi vi, zabavno bo! 

Promocijsko gradivo
To nedeljo nas v Logatcu čaka nora zabava!