Zanimivosti

Na dražbi zadnja stanovanja in vrstne hiše v Zelenem gaju na Brdu v Ljubljani

Oglasno sporočilo
3. 9. 2018, 15.20
Posodobljeno: 3. 9. 2018, 15.41
Deli članek:

Republiški stanovanjski sklad na elektronski javni dražbi prodaja še zadnjih 19 moderno zasnovanih nepremičnin v novozgrajeni soseski Zeleni gaj na Brdu v Ljubljani. Na odlični lokaciji so tako v ponudbi stanovanja in vrstne hiše v izmeri od 95 m² do 225,1 m².

Zagotovite si kakovostno bivanje v zelenem predelu mesta

Novozgrajeno urbano naselje Zeleni gaj na Brdu je primerno za vse, ki si želijo modernega urbanega bivanja v neposrednem stiku z naravo. Poleg razgibanega okolja soseska ponuja tudi vso potrebno infrastrukturo za lagodno bivanje. Ena od temeljnih prednosti so vsekakor odlične prometne povezave, saj bližina kar dveh avtocestnih priključkov, mestnega središča in redna linija mestnega potniškega prometa stanovalcem omogočajo popolno mobilnost.

Promocijski material
Stanovanjski sklad

V ponudbi tudi pasivna stanovanja
Stanovanja v funkcionalni enoti F3 so primer inovativnega koncepta, in sicer t. i. vzorčne hiše, ki je zgrajena kot energetsko učinkovit objekt v nizkoenergijskem in delno pasivnem standardu z vgrajenimi visoko kakovostnimi materiali in tehnologijami. Večina stanovanj je zgrajenih v pasivnem standardu in se poslužujejo rekuperatorskega načina prezračevanja, pri čemer imajo fizične osebe ob nakupu enega od tovrstnih stanovanj možnost pridobiti tudi subvencijo s strani Eko sklada.

Da bo odločitev lažja
V nadaljevanju vam podrobneje predstavljamo dve stanovanji in eno vrstno hišo, ki so trenutno na voljo na elektronski javni dražbi h kateri lahko pristopijo vsi, ki se bodo najkasneje do 18. septembra 2018 do 12.00 ure uspešno prijavili v njihovi spletni aplikaciji. Ogledi stanovanj in vrstnih hiš se bodo izvajali v predvidenih terminih po predhodnem dogovoru preko e-naslova ejavnedrazbe@ssrs.si.

1. Stanovanje z oznako 'A13' v objektu F3

Dupleks stanovanje v 3. nadstropju v izmeri 120,7 m2, uporabne površine 104,2 m2, kateremu pripadata shramba in dve parkirni mesti. Stanovanje se poslužuje rekuperatorskega načina prezračevanja in zadostuje standardom pasivne gradnje. Kot osnovni vir toplote za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode uporablja toplotno črpalko. Izklicna cena stanovanja je 373.000,00 EUR z vključenim 9,5 % DDV-jem.

Promocijski material
Stanovanjski sklad

2. Stanovanje z oznako 'B02' v objektu F3

Pritlično dupleks stanovanje v izmeri 99,8 m2, uporabne površine 79,2 m2, skupaj s pripadajočo shrambo in dvema parkirnima mestoma. Stanovanje ima talno gretje in kot vir energije uporablja leseno biomaso. Pasivna gradnja fizičnim osebam omogoča pridobitev subvencije Eko sklada. Izklicna cena stanovanja je 298.000,00 EUR z vključenim 9,5 % DDV-jem.

Promocijski material
Stanovanjski sklad

3. Vrstna hiša v objektu F6

Vrstna hiša na naslovu Ulica Ivane Kobilce 12 se nahaja v enem od treh nizov šestih vrstnih hiš, ki skupaj sestavljajo funkcionalno enoto F6.2. Uporabna površina hiše je 131,9 m2, pri čemer navedena izmera ne vključuje pripadajočega dovoza, zasebnega atrija in kar dveh teras. Izklicna cena je 395.000,00 EUR z vključenim 9,5 % DDV-jem.

Promocijski material
Stanovanjski sklad