PAŠA ZA OČI

Neukrotljivih 5 in Flisar v prestolnici!

Promocijsko sporočilo
27. 3. 2017, 12.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Danes je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani vrata odprl 24. Avtomobilski salon Slovenije, ki bo trajal do 4. aprila.

Promocijska fotografija
Po Ljubljani boste med 27. marcem in 1. aprilom lahko občudovali karavano 5 Mustangov z odličnim Filipom Flisarjem.

Filip Flisar

Na Avtomobilskem salonu Slovenije nikar ne spreglejte predstavitve Fordovih vozil. V hali A so na ogled Fordova osebna, v hali D pa gospodarska vozila. V tehničnem paviljonu pa vse obiskovalce čaka prav posebna Cona ugodja.

Nova Fiesta

Med predstavljenimi modeli avtomobilov bo poudarek predvsem na novi Fiesti, ki bo v Sloveniji na voljo konec junija, ter novih modelih KA+, Vignale Edge in Kuga. Ogledali si boste lahko tudi linijo Focus ST Line, pri gospodarskih vozilih pa novo generacijo motorjev EcoBlue.

Promocijska fotografija
Novi Mustang Kulten, zmogljiv, dinamičen in zaželen: to je Ford Mustang naslednje generacije. Gre za najbolj prodajani športni model v Evropi leta 2016.

Ambasadorji in junaki

V hali A vas čaka pester Fordov program, v okviru katerega bodo vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostili Fordove ambasadorje in slovenske junake. Danes bo to smučar Filip Flisar, ki bo v naslednjih dneh po Ljubljani vodil spektakularno karavano 5 Mustangov.

Ta bo vsekakor vredna ogleda, saj Ford Mustang zagotavlja novo vrhunsko raven zmogljivosti in prefinjenosti. Prepoznavna trapezoidna maska pred motorjem, s katero sprednji del vozila spominja na »morskega psa med lovom«, ga naredi še bolj prepoznavnega in poželjivega. Pod pokrovom motorja se skriva Fordov cenjeni 5,0-litrski motor V8 s 421 KM, zvok motorja pa je pravi balzam za dušo.