Seksi policistka

FOTO: Podnevi lovi kriminalce, ponoči pa pozira!

S.R.
23. 1. 2017, 18.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Lepotička iz New Yorka čez dan lovi malopridneže, ponoči pa svoje obline razkazuje kot model za spodnje perilo.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Samantha Sepulveda, seksi policistka iz Freeporta na Long Islandu, je glede na podatke spletnega mesta vlade v New Yorku lani v žep pospravila 133.000 evrov. Vendar, ko se ne podi za nepridipravi, svoje izdelano telo prek instagrama razkazuje več kot 110.000 sledilcem.

32-letna lepotica je policistka postala leta 2010, tri leta pozneje pa jo je prijatelj prosil, če bi na modni reviji nastopila kot model za njihovo spodnje perilo. Od takrat je prepotovala že ves svet.

Sama trdi, da je tako privlačna, da se ji z osumljenci ni treba bosti, saj se ji predajo prostovoljno. Ti si bojda lisice nadenejo kar sami, ker si z njo ne želijo v pretep, pri čemer ji pogosto navržejo: »Kadar koli me lahko primeš.«

Samantha meni, da se lahko v napetih situacijah kot policistka nežnejšega spola odreže bolje kot moški. »Ko jih obravnava policistka so manj na preži, manj je agresivnosti, situacija pa se hitreje pomiri,« pravi. Tako naj bi nekega dne, ko je patruljirala po svojem majhnem mestu, pred njo obstal moški, ki je pred tem pretepel svojo ženo in policajem grozil s smrtjo. Ta je bil nad njeno lepoto tako očaran, da je popolnoma zmrznil. Med aretacijo jo je celo povabil na zmenek, pravi Samantha.

Čeprav priznava, da se nad njenim nočnim poslanstvom marsikdo zgraža, vseeno trdi, da s poziranjem »časti svojo ženstvenost.« Poudarja še, da so kot vodovodarji ali električarji na črno delali tudi mnogi njeni sodelavci, ter da ima za tiste, ki v njenem početju vidijo kaj spornega, samo en nasvet: »Zaprite oči!«

V Dominikanski republiki rojena policistka z magisterijem iz poslovnega upravljanja pravi, da se v svojo dnevno službo vedno odpravi brez ličil in s spetimi lasmi.