Zanimivosti

Pripravite božično večerjo v ŽIVO s chefom Binetom!

Oglasno sporočilo
8. 12. 2016, 09.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Chef Bine, vi in božična večerja v živo. Ne sliši se slabo, kajne? Vse, kar potrebujete, je le, da si 18. decembra vzamete čas - in kuhate z Binetom!

Ena na ena s chefom Binetom Volčičem!

Ste si tudi vi vedno želeli presenetiti svoje goste in jih očarati s takšno večerjo, da bodo ostali brez besed? Sedaj je to mogoče! Večerjo lahko pripravite skupaj z Binetom Volčičem, ki vas bo vodil skozi vse postopke priprave najbolj okusne praznične večerje. 

Pripravite se na nepozabno dogodivščino

Chef Bine je za božično večerjo pripravil izbran meni, ki vas bo zagotovo navdušil. Da pa ga ne boste pripravljali zadnji hip, se lahko odločite za generalko in se Binetu pridružite 18. decembra, kjer boste z Binetom kuhali v živo. 

Prijavite se za kuhanje v živo in bodite del nepozabne kuharske izkušnje z Binetom v nedeljo, 18. decembra. Več informacij vas čaka TUKAJ.

Kuhajte v domači kuhinji in spremljajte dogajanje v živo

Z Binetom boste lahko kuhali kar v svoji kuhinji, Bine pa bo meni pripravljal skupaj z vami - v živo prek spleta. Odgovarjal bom tudi na vsa vprašanja, zato se pripravite v nedeljo, 18. decembra 2016, ob 11. uri dopoldan, ko se bo generalka pričela. S predpasnikom in ogretimi prsti za sekljanje, rezanje, mešanje in druge kuharske spretnosti.

Kaj morate storiti, da ste del večerje v živo?

Vse informacije najdete na spletni strani Gorenja, ki se nahajajo TUKAJ. 

Pa lepe praznike!

Nepozabno pripravo na božično večerjo je skupaj s chefom Binetom Volčičem omogočilo Gorenje. Zato tudi vi kuhajte v stilu in si poenostavite svoje življenje!