Zanimivosti

On je preprosto brez konkurence!

Oglasno sporočilo
19. 11. 2016, 11.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nad najnovejšim pomivalnim strojem iz Gorenja SmartFlex se navdušuje tudi Bine Volčič. Preverite, zakaj?

Ali ste vedeli, da so pomivalni stroji SmartFlex iz Gorenja V CELOTI izdelani v SLOVENIJI? So plod večletnega raziskovanja in odkrivanja najnovejših tehnologij – samo zato, da so vam pisani na kožo

S katerimi funkcijami vas bo torej navdušil pomivalni stroj SmartFlex?

1. SpeedWash
Posoda od kosila ali večerje bo bleščeče čista, še preden boste postregli sladico. S hitrim programom s funkcijo SpeedWash bodo krožniki in kozarci spet pripravljeni za uporabo v samo 15 minutah.

2. IonTech
Gorenjev pomivalni stroj SmartFlex vas po zaslugi inovativne tehnologije IonTech ne bo nikoli priganjal k pomivanju, saj IonTech pa principu naravnega procesa ionizacije brez dodajanja umetnih snovi odstranjuje neprijetne vonjave, v pomivalnem stroju pa tako ohranja svežino tudi, kadar je poln umazane posode. Vklopili ga boste lahko šele takrat, ko vam bo to ustrezalo, kuhinja pa bo vedno ostala sveža.

3. Za 16 pogrinjkov
Gorenjevi pomivalni stroji SmartFlex z XXL-prostornino nudijo dovolj prostora za vse vrste, oblike in velikosti posode. V tri košare lahko naložimo za kar 16 pogrinjkov posode hkrati, povsem prilagodljiva notranjost pa omogoča različne možnosti polnitve. Če bomo kuhali čaj, v veliki ponvi pekli palačinke ali pa pripravili praznično pojedino za vso družino – Gorenje SmartFlex bo v enem pomivanju poskrbel za posodo, kozarce in pribor.


4. TotalDry
Ker pomivalni stroj misli namesto vas, sam poskrbi zase! Po končanem pomivanju se vrata stroja namreč samodejno priprejo in izpustijo odvečno paro. Tako je posoda hitreje posušena, TotalDry pa poleg odličnih rezultatov sušenja zagotavlja prihranek energije. SmartFlex bo sam poskrbel zase, da se boste vi lahko posvetili pomembnejšim stvarem v življenju.