V oglasu nastopa Inja Zalta

Ne, to ni spolna igračka!

J.P.
4. 11. 2016, 15.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Na svetovno znani platformi Kickstarter je uspešno financiral svoj produkt mlad slovenski startup. "OTO the Massage Shagger" je inovativen zdravstveni pripomoček, ki je bil razvit skupaj s fizioterapevti, a nekateri so ga označili za spolni pripomoček. V ekipi tudi zvezdnica nadaljevanke Usodno vino.

Facebook OTO The Massage Shagger
Mlada ekipa priznava, da je imela pri zbiranju sredstev tudi nekaj sreče.

Slovenci že dalj časa držijo rekord v največ zbranih sredstvih prek množičnega financiranja na prebivalca, danes pa se je seznamu uspešnih startupov na Kickstarterju pridružila še ena domača ekipa, ki slovenski les spreminja v eleganten masažni pripomoček za sproščanje.

Člani ekipe so poleg vodje Naceta Panića še Matej Mück, Kal Dečman, Marko Fišič in Inja Zalta.

»Preveč sedimo. Na naše počutje najbolj vpliva, kako napeti smo. In dobro vemo, da masaža pomaga - mi jo zato ponujamo vsakomur, kjerkoli. S tujimi strokovnjaki smo naredili pripomoček, ki spodbuja regeneracijo podkožja.« je povedal Nace Panić, ustanovitelj in direktor podjetja.

Mlada ekipa priznava, da je imela pri zbiranju sredstev tudi nekaj sreče. Ljubljanski startup je dvignil kar nekaj prahu, saj so ga nekateri označili za spolni pripomoček. "Kickstarter je znan, da ima zelo strogo politiko cenzure določenih produktov, mi pa smo se odločili za dokaj sugestivno marketinško kampanjo za naš masažni pripomoček. To, da so naš čohalnik dojeli kot spolno igračko, nam je dalo v tujini mnogo dodatne publicitete, ki je sicer ne bi bili deležni," je še dodal Panić.

Članica mlade ekipe je tudi Inja Zalta, zvezdnica nadaljevanke Usodno vino.

V primeru, da bi Kickstarter njihov produkt umaknil, bi izgubili vsa zbrana sredstva in kontaktne informacije svojih podpornikov. Panić ocenjuje, da bi nekatere vseeno obdržali, a to le ne bi bilo dovolj.

Ne ostane jim drugega, kot da upajo na najboljše in prebijejo teh 19 dni, kolikor jim jih je še ostalo na Kickstarterju.