Krožila nad mestom

Helikopter lovil kar dva NLPja

ud
18. 9. 2016, 14.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Očividci so poročali, da so videli, kako je helikopter lovil kar dva trikotno oblikovana leteča predmeta nad ulicami Exmoutha v Angliji. Dogodek se je zgodil pred kratkim, dopoldne okoli 10.30. Le zakaj sta se NLP-ja odločila, da bosta letela nad tem območjem?

pr
NLP-ja nista bila supersonično hitra, ampak sta bila hitrejša od letala. (Fotografija je simbolična)

»Saj vem, da zvenim trapasto, vendar sem videl, kar sem videl,« je dejala ena izmed prič, ki želi biti neimenovana. »Želim si, da bi posnel kakšno fotografijo. Bil pa bi tudi zelo presenečen, če tega nihče drug ni opazil, saj je bil helikopter zelo glasen. NLP-ja sta kar poskakovala po zraku, in ko se je pojavil helikopter, se je zdelo, kot da jih lovi po nebu. Najprej sta bila na eni strani, nato na drugi, potem pa sta poletela proti kopnemu, in ne proti morju,« je dejala priča. »Bila sta precej hitra. Ne supersonično hitra, ampak hitrejša kot letalo. Helikopter, ki ju je zasledoval, je obupal nekje nad Sidmouthom,« je povedala priča. 

Vojak 

Drugi prebivalec, ki je prav tako želel biti neimenovan, je povedal precej podobno zgodbo: »Mislim, da sem videl iste predmete. Ko sem zaslišal zvok helikopterja, sem šel pogledat, kaj se dogaja. Sem vojak in moram povedati, da še v življenju nisem videl, da bi se kaj premikalo tako hitro, kot sta se ta dva NLP-ja.« 

Luči 

Druge priče so poročale, da so slišale helikopter, ki je krožil nad območjem ob istem času. Ena izmed prič je dejala, da je videla modro lasersko luč in zeleno luč, ko sta jo predmeta preletela. Kaj točno sta neznana leteča predmeta počela nad Exmouthom in kaj sta želela ter zakaj ju je preganjal helikopter, pa bo, kot kaže, še nekaj časa ostalo skrivnost.