Skrivaj

Uporabljate Airbnb? Gostiteljica goste snemala med seksom

R.T.
5. 9. 2016, 11.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Domnevna gostiteljica je na priljubljeni spletni strani PostSecret razkrila, da svoje goste skrivaj snema med seksom, nato pa si te videoposnetke izmenjuje z drugimi gostitelji, ki oglašujejo na spletni platformi za posredovanje in najem nepremičnin Airbnb.

Vir: arhiv Svet24
"Skrivnost", o kateri se zelo veliko govori.

Trditve ni mogoče preveriti, saj je spletna stran PostSecret zasnovana tako, da lahko ljudje v popolni anonimnosti delijo svoje najbolj varovane skrivnosti.

Večinoma ogorčeni uporabniki družbenega omrežja Facebook so pod objavo pustili različne komentarje. Številni so na spletu izbrskali podobne izkušnje, ki so doletele nič hudega sluteče popotnike; drugi so bili užaloščeni, da se tako blati ime Airbnb-ja.

Za 8.000 evrov škode

Prejšnji mesec je Sharon Marzouk s svetom delila fotografije razdejanja svojega doma v Silicijevi dolini, ki ga je oddala preko te spletne strani. Njen »najemnik« naj bi njeno domovanje izkoristil za snemanje pornografskih filmov. Ti naj bi nastajali tudi v kopalnici, kjer naj bi gostje, preden so odšli, pustili teči vodo. Škode naj bi bilo za približno 8.000 evrov.