VZGOJNA KAZEN

Nastavila mu je transvestita

z.f.
26. 8. 2016, 07.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ker se na potovanju po Tajski mlad češki šarmer ni dovolj pobrigal za svoje dekle, zabavo pa je privoščil le sebi, mu je v posteljo nastavila transvestita. Ta ga je, ko se je prebudil, nežno pozdravil in mu dejal, da sta preživela krasno noč.

Youtube
Čenekovo ogorčenje ob spoznanju, da se je prebudil v napačni postelji.

Češki par se je odločil svoje poletne počitnice preživeti na Tajskem. Obiskala sta nekaj rajskih otočkov in potovanje je potekalo po načrtih, ki pa so se izjalovili ob obisku milijonske prestolnice Bangkok. Tam se o svojih interesih in ciljih nista najbolje dogovorila.

Ker se ji ni posvečal, mu je spomin na "žurerski" Bangkok skoraj spremenila v nočno moro. 

Ker Čenek Stybl partnerici Lenki ni namenil dovolj pozornosti ter se ni udeleževal obiskov templjev in ostalih znamenitosti, ki si jih je želela ogledati, temveč se je odločil za »žurersko« različico, mu je pripravila presenečenje, ki mu bo za vedno ostalo v spominu.

youtube
Punca mu je v posteljo nastavila transvestita

»V hotel se je iz zloglasne in razvpite bangkoške ulice Khaosan, kot že nekaj dni prej, vrnil popolnoma pijan. Ulegel se je v posteljo in takoj zaspal. Prebudila sem se, in ker zaradi glasnega smrčanja nisem mogla zaspati, sem se odpravila na ulico. Ulica je bila polna transvestitov, ki so prodajali svojo ljubezen, in ob pogledu nanje se mi je porodila ideja. Z enim izmed njih sem se dogovorila, da preživi noč ob Čeneku in se z njim zbudi ter mu nato pove, da sta preživela krasno noč in da je bil seks brez kondoma vrhunski. Bil je za,« pove Lenka. »Reakcija? Ti nisi Lenka! Ti nisi moje dekle! Kaj za boga delaš tukaj? O, bog, kaj sem storil!« v smehu partnerjevo šokiranost opiše Lenka. Čenek si bo dogodek zapomnil za vedno, po tihem pa razmišlja, kako bo potegavščino vrnil Lenki.