ZGOVORNA NASLOVNICA

Princ Charles ujet med poljubljanjem moškega

mv
1. 6. 2016, 22.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Britanski dvor pretresa nov škandal. Revija Globe je namreč na naslovnici objavila ekskluzivne fotografije, na katerih princ Charles poljublja precej mlajšega moškega. Kraljica nad tem ni niti malo navdušena!

Globe
Naslovnica, ki je razburila Otočane, sporoča, da so princa Charlesa ujeli med poljubljanjem mlajšega moškega.

V preteklih letih se je pogosto ugibalo, ali ima britanski princ Charles morda raje moške kot ženske, zadnje fotografije, ki jih je na naslovnici objavil britanski tabloid Globe, pa so njegovo domnevno skrivno dvojno življenje povsem razgalile. Na njih britanski prestolonaslednik poljublja precej mlajšega moškega, poljubi pa vsekakor niso prijateljske narave. To razkritje naj bi Charlesa dokončno stalo krone, saj njegova mama, kraljica Elizabeta, razmišlja, da bi žezlo kraljevine mimo sina predala svojemu vnuku, princu Williamu.

zimbio
Kraljica Elizabeta je besna na sina in namerava krono predati svojemu vnuku Williamu.

Dvor vedel, a skrival

Elizabeta nikoli ni bila preveč navdušena nad idejo, da bi krono predala Charlesu, zdaj pa je menda dokončno odločena, da se to ne bo zgodilo. Britanski dvor objave fotografij uradno še ni komentiral, verjetno pa se bodo poskušali izogniti škandalu s trditvijo, da so fotografije ponaredek.

zimbio
Razočarana Camilla naj bi že vložila prošnjo za ločitev.

Tabloid Globe sicer poroča, da naj bi dvor vedel za Charlesovo spolno usmerjenost in da je ravno to razlog, da nikoli ne bo kralj. Dodajajo tudi, da naj bi besna Camilla že vložila zahtevek za ločitev, sin William in njegova žena Catherine pa naj bi se mu v šoku odpovedala. Predvidevajo, da bo britanski dvor prepovedal prodajo tega izvoda revije, ki pa se na kraljeva pravila požvižga, saj ni prvič, da so objavili naslovnico, ki jasno in glasno namiguje na to, da je princ Charles gej.

Globe
PrinTabloid je že pred časom objavil naslovno zgodbo, v kateri trdijo, da je princ gej.