Zanimivosti

Razcepila si je jezik, odstranila popek in tetovirala očesi

J.P.
12. 3. 2016, 20.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Grace Neutral, senzacija družbenih omrežij, je zaslovela s svojo edinstveno definicijo lepote. Britanka se je s pomočjo tehnik za modifikacijo telesa spremenila v vilo z vijoličnimi očmi, ošiljenimi uhlji in razcepljenim jezikom.

Facebook
Grace Neutral konvencionalno lepoto ceni, a je noče zase.

Ne manjka ji niti tetovaž. A teh se skoraj ne opazi.

Neustrašni eksperimenti s telesom so ji na družbenem omrežju Instagram prinesli več kot 300.000 sledilcev, pogodbo z modno oblikovalko Ashley Williams in linijo oblačil, ki odražajo njen povsem edinstven stil.

V vsako oko je dobila 12 injekcij, vsaka je trajala 15 sekund, očes pa ni smela premikati – če bi, bi lahko oslepela.

Drugačen ideal lepote

Grace Neutral je, potem ko je prestala osamljeno otroštvo, prepričana, da z modifikacijo telesa navzven razkriva svojo dušo. »Tako dolgo sem bila odpadnica, da se šele sedaj počutim kot jaz,« je dejala 26-letnica. Čeprav nima nič proti konvencionalni lepoti, misli, da je ta ne more definirati. Ceni sicer jo, a je noče zase.

Lahko bi oslepela

Da bo oblikovala svoje telo, se je odločila dokaj zgodaj – imela je 21 let, ko si je dala razcepiti jezik. Bilo je boleče, znova se je morala naučiti govoriti. Vseeno dejanja ne obžaluje. Sledila je odstranitev popka, da bi njen trebuh bil popolnoma gladek, in brazgotinjenje obraza. Brazgotine ima na bradi, licih in čelu. Uhlje si je dala zožiti in ošiliti, najbolj zastrašujoč poseg pa je brez dvoma bila tetovaža očes. Česa takega se je lotilo manj kot 100 ljudi, saj barvanje očesa pač ni brez nevarnosti. V vsako oko je dobila 12 injekcij, vsaka je trajala 15 sekund, očes pa ni smela premikati – če bi, bi lahko oslepela.

Končno zadovoljna

Britanka se danes čuti izpopolnjeno, vendar pa dopušča možnost, da se še kdaj odloči za modifikacijo telesa, saj da uživa v »obredni izkušnji rezanja«. S svojim izgledom je zadovoljna, sodeč po številu sledilcev na Instagramu pa so z njenim izgledom zadovoljni tudi drugi.