Zanimivosti

Horoskop za torek, 19. januarja

W.Y.
19. 1. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Vaš optimizem je tokrat na poslovnem področju popolnoma upravičen. Vse gre kot po maslu, zato se pripravite na večje poslovne naloge in zalogaje ter na denar, ki prihaja.

BIK  Prevzemite pobudo in naredite prvi korak, namesto da bi čakali in pasivno razmišljali o tem, kaj se lahko zgodi. Kmalu boste ugotovili, da ste bolj odločni, kot ste imeli občutek.

DVOJČKA  Tokrat se marsikaj zapleta, nekako ne upate več, da se bo nekdo odzval tako, kot ste pričakovali. Morda ste se preveč omejili na ene in iste ideje ter cilje, ki vas bremenijo.

RAK – Nekomu preprosto nimate česa povedati, čeprav se trudite na vse pretege. Naenkrat vidite, da ste dobili napačen vtis in da so se stvari ne glede na vaš trud obrnile v drugo smer.

LEV  Dan bo izjemno zanimiv, saj se bo dogajalo veliko hkrati. Nekajkrat se boste obrnili okrog in že bo tu večer. Če iščete ljubezen, je mogoče, da prihaja od daleč. V dvoje bo še bolj razigrano.

DEVICA – Ni vsaka sprememba dobrodošla, zato dobro in predvsem pravočasno premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno. V ljubezni se preveč igrate z besedami.

TEHTNICA – Utrujeni ste, saj se z nečim ne morete sprijazniti. Nekoga na skrivaj občudujete, čeprav bi tudi sami lahko dosegli toliko in morda z dobro motivacijo še več.

ŠKORPIJON – Preveč ste napeti in tako se pravzaprav ves čas vrtite v začaranem krogu. Izrazita bo vaša čustvenost. Zato se napoveduje nekaj težav celo s tistimi, s katerimi ste se dobro razumeli.

STRELEC – Zmedli vas bodo nasprotujoči si podatki, ki jih boste dobili od osebe, ki vas želi le zmesti. Z vztrajnostjo in natančnostjo boste rešili uganko in odkrili smisel nečesa.

KOZOROG  Nadaljujte počasi in previdno, tudi pri zadevah, kjer ste prepričani, da vam ne more spodleteti, zato previdno z besedami. Občutljivejši ste, kot želite pokazati.

VODNAR – Pri marsičem upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop. Tokrat se morate boriti za nekaj več pozornosti v službi. Minili so časi, ko ste razmišljali le o prijetnejših rečeh.

RIBI – Vaš instinkt bo močnejši, zato bi se morali bojevati naprej. Po začasnem zatišju ali oklevanju se zopet prebujate, posebno glede praktičnih nalog in obveznosti.