Zanimivosti

Horoskop za sredo, 13. januarja

W.Y.
13. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Če bi se lahko ta teden kam zavlekli in ga prespali, bi bilo še najlepše.

OVEN – Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Čeprav preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj, vendar ne pretiravajte, saj vse skupaj že meji na ljubosumje, kar pa za razmerje ni zdravo. 

BIK – Neka zamisel vam ne da miru, zato se lahko presenetljivo hitro podate v akcijo. Ne bo več že znanih in večkrat ponavljajočih se delovnih težav. Vse skupaj boste opazovali na pravi način. 

DVOJČKA – Hitra in vznemirljiva, v prihodnost usmerjena energija bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne, povsem konkretne rezultate. 

RAK – Zavedate se, da to, kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju in da vas vse skupaj potiska nazaj v preteklost, v katero ste ujeti. Vezani partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar ga odbija od vas. 

LEV – Luna v nasprotju usmerja k ponavljanju napak. Nikar ne dovolite, da bi vas dodatno obremenili z novimi nalogami. To je vsekakor lahko dvorezen meč, predvsem zato, ker ste utrujeni. 

DEVICA – Energija in dinamika današnjega dne vam bosta zelo ugajali. Življenje se bo vrtelo z vašo hitrostjo, ritem življenja pa bodo pogosto določali pomembni ljudje v njem. 

TEHTNICA – Čeprav vas privlači nov sodelavec, trofeja ne bo izgubljena, tudi če se boste tokrat izognili druženju. Še več, lahko se zapletete v ljubezenske težave, zato ostanite previdni.

ŠKORPIJON – Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj, poleg tega pa ne boste zadovoljni niti sami s seboj.

STRELEC – Ne tvegajte preveč, saj danes ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali. Morda niti ni dovolj časa za vse, zato se umirite in počakajte.

KOZOROG – Nekomu boste odgovorili izredno ostro. Očitno je, da se še ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da včasih pretiravate.

VODNAR – Tokrat ste še kar optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si omislili. Popoldne se lahko znova dogovorite o določenih nakupih ali tudi večjih poslih.

RIBI – Potrudite se in ne pretiravajte ter se preprosto prepustite toku ljubezni. Težave imate s počutjem. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.