Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 31. decembra

W.Y.
31. 12. 2015, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj zamudili. Pri določenih zadevah ste naenkrat preveč analitični. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala.

BIK  Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim, bo nekoliko popustila. Popazite le v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost.

DVOJČKA  Prikupni boste in s svojo lahkotnostjo in očarljivostjo se boste nežno dotikali ljudi v svoji bližini. Naredite nekaj izjemno vznemirljivega in nepričakovanega ter uživajte.

RAK  V primeru težav z odnosi raje upoštevajte pravila sproščenega življenja, kot da bi pretiravali. Uživajte v športnih dejavnostih, ne zapirajte se v temne in zaprte prostore.

LEV – Začudeni boste nad zanimanjem osebe, ki se do zdaj ni vpletala v vaše življenje. Konfliktu bi se sicer radi izognili, toda vse skupaj vas bo razjezilo in nekoliko vznemirilo.

DEVICA  Ugotovili boste, da ste se morda motili glede osebe, za katero si močno želite, da bi ostala v vašem življenju. Razvajajte se, lahko tudi prevzamete pobudo, posebno na večerni zabavi.

TEHTNICA – Mika vas oseba drugačnega značaja. Pravzaprav se odpira možnost, da začneta znova in da si postavite drugačne smernice. Začetek bo nekoliko težak, nadaljevanje pa vsekakor obetavno.

ŠKORPIJON  Današnji praznični dan bo zahteval od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve, ki so za vas pomembne. V partnerstvu bo nekaj nesoglasij.

STRELEC  Poslovne poti so končno obrnjene v pravo smer, obetajo vam več miru in harmonije. Ne smete zaspati in se potem prebuditi ter pritoževati, ko bo prepozno.

KOZOROG – Imate veliko razlogov, da se ustavite in počakate na boljše priložnosti. Prepir se vam nikakor ne obrestuje, saj bi se utegnili ustaviti kar na sredi poti in razočarano odnehati.

VODNAR  Planeti so vam naklonjeni. Lahko se odpravite na pot ali začnete z nečim, kar je bilo za vas pretežko. V ljubezni hrepenite po pozornosti, obenem ste radovedni.

RIBI – Naj vas ne motijo občasni zastoji, saj vam bo premor pravzaprav všeč. Vsekakor pazite na besede, posebno z osebo, ki vam največ pomeni, saj sta trenutno oba občutljivejša.