Zanimivosti

Panika v srcu, panika v zvezi

T.P.
17. 12. 2015, 21.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ko se zaljubimo, se začnemo drugače obnašati in razmišljati. Poglejte, kaj vse počnemo na začetku nove ljubezenske zveze, in če se najdete v tem, poskusite svoje obnašanje spraviti v red, preden bo prepozno.

Profimedia
Ko smo zaljubljeni, počnemo stvari, ki jih s trezno glavo nikoli ne bi.

Ni vas še poklical in mislite, da je konec sveta. Če ste še v obdobju spoznavanja, ni nič hudega, če ne visite ves čas na telefonu. Z dramatiziranjem za prazen nič ga verjetno plašite.

Vse imate splanirano. On načrtuje, da gresta popoldne na kavo, vi pa se že vidite, kako bosta naslednje leto skupaj šla na Bahame. Stopite korak nazaj in dajte času čas.

Želite ga predstaviti prijateljicam. Verjetno bi bilo pametneje, da ga najprej dovolj dobro spoznate sami in se šele potem odločite, kdaj je pravi čas, da spozna vaše prijateljice.

Profimedia
1 neodgovorjeno sporočilo vas spravi v paniko.

Prepričani ste, da je on tisti pravi. Mogoče je res, mogoče pač ni. Najprej ga morate spoznati in videti, kam pelje vajina pot.

Obožujete vse, kar obožuje on. Seveda je treba sklepati kompromise in se prilagajati, vendar pazite, da v tej zvezi ne izgubite sebe.

Poizvedovanje o vseh njegovih bivših. Nekdanja dekleta so preprosto nekaj, proti čemur se ne moremo boriti. Bivša je iz preteklosti, vi pa ste tukaj in zdaj, v sedanjosti.

Če na SMS ne odgovori takoj ... Pomislite na najhujše. Se mu je kaj zgodilo? Ima drugo? Me je že naveličan? Spravite se v red in nehajte paničariti. Nič ni narobe, odpisal vam bo takoj, ko boste se boste pomirili in nehali čakati na njegov odgovor.

Vaše prijateljice vedo vse o njem. Ker ne govorite o ničemer drugem kot le o njem, ga poznajo bolje, kot se pozna sam. Nekaj podrobnosti le zadržite zase.

Pozabljivi ste. Ker ves čas mislite le nanj, pozabljate na stvari, ki jih morate opraviti. Pojdite na svež zrak, predihajte možgane in se osredotočite na opravila, ki vas čakajo.