Zanimivosti

Horoskop za torek, 8. decembra

R.T.
8. 12. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Če vas preganjajo nedokončane študijske in poslovne obveznosti, boste trdno prijeli za delo. Zdaj je čas, da se potrudite in nadoknadite zamujeno. Izplačalo se vam bo.

BIK  Največje težave boste imeli pri odločanju med zahtevami partnerja in prizadevanjem za napredovanje v službi. Pri odločanju upoštevajte in poslušajte svojo intuicijo, ki vam bo začrtala pravo pot.

DVOJČKA  Utrujeni ste od dela in pretiranega razmišljanja, vendar bo kljub temu treba opraviti z današnjimi obveznostmi, ki jih ne bo malo in jih boste komaj dohajali.

RAK  Ustavite se in naredite red v svojih mislih. Zadevi, ki vas moti, poskusite priti do dna! Le tako bo šlo naprej vse kot po tekočem traku, kar si želite že nekaj časa.

LEV – Čeprav je za vami precej težko obdobje, se boste danes končno sprostili. Svoje misli in čustva boste uredili do te mere, da boste na svet gledali z veliko optimizma.

DEVICA  Svoje misli boste morali danes nekoliko brzdati, saj se vam bodo vračale zadeve iz preteklosti, ki jih še vedno niste razčistili. Ne bodite obremenjeni.

TEHTNICA  Povabljeni boste v mlajšo družbo. Morda gre za športno, rekreativno ali umetniško dejavnost, v kateri ste nekoč resnično uživali. Navezali boste nekaj novih stikov.

ŠKORPIJON  Pravni posli se odvijajo prepočasi, tudi zato, ker niste bili dovolj pozorni na prve opozorilne znake. Nekje se boste ustavili le bežno, zato ne sklepajte prehitro. Nekoga bi morali bolje spoznati.

STRELEC – Vaše besede so izraz nepremišljenosti. Zavedate, da je taka vaša osebnost in da boste to težko spremenili. Začnite se nekoliko nadzirati, sicer se vam bodo ljudje začeli umikati.

KOZOROG  Vztrajnost vas bo pripeljala do pozitivnih rezultatov, ki jih boste tokrat pripravljeni deliti s svojimi prijatelji in ljubljeno osebo. Najbolj prijetno se boste počutile pripadnice ženskega spola.

VODNAR  Zjutraj boste opravili največji del obveznosti, vsaj tisto, kar zadeva obisk uradnih okenc in dopisovanje. Še je v vaših mislih nekaj, kar vas tare in kali miren spanec. Živčno ste preobremenjeni.

RIBI – Če imate partnerja, vas bo zaradi obilice dela obtoževal, da ga zanemarjate. In ne bo se motil. Če se le da, si vzemite več časa zanj. Saj veste, kako hitro se lahko odnos ohladi. ***null***