Zanimivosti

Horoskop za sredo, 18. novembra

R.T.
18. 11. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Tokrat popazite vsaj na zdravje, posebno na noge, kolena in sklepe. Nadaljuje se zgodba s povsem negotovim koncem. To vas vznemirja, tudi zato, ker si kot po navadi želite vse naenkrat.

BIK – Vaše trdo delo vam bo prineslo odlične rezultate, zato boste deležni tudi več virov prihodkov in boste uživali v finančnih koristih. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo in pustilo določene sledi na vašem zdravju.

DVOJČKA – Drobnim nesporazumom doma in v službi pripisujete prevelik pomen. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali še dodaten pomen, boste lahko kmalu našteli na prste ene roke tiste, ki bodo še iskali vašo družbo.

RAK – Zastavite si konkretne cilje, le tako ne boste več izgubljali časa, posebno če iščete novo stanovanje ali se odpravljate na potovanje. Tudi naložbe vam gredo od rok.

LEV – Preveč se ukvarjate z zastarelimi zadevami, ki bi jih morali enkrat vsekakor pustiti za seboj, posebno doma ali kar zadeva nakup ali naložbo, ki bi jo morali vsaj za zdaj opustiti.

DEVICA – Današnji dan bo najbolj stresen v tem tednu, zato bi bilo dobro, da čim prej razmislite, kako bi si pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve.

TEHTNICA – Z nekom se ne razumete najbolje, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite s pogovorom.

ŠKORPIJON – Nečesa ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si zamislili. Za vas je značilno to, da najprej puščate času čas in se z zadevami ukvarjate dokaj sproščeno, potem pa, ko vam začne teči voda v grlo, naenkrat pohitite.

STRELEC – V karieri boste dobili odličen nasvet. Draga oseba bo zmedena zaradi vaše prebujene trme in pazite, da ne boste začeli pretiravati, posebno v popoldanskih urah.

KOZOROG – Samski kozorogi pazite, kakšen pristop boste uporabili, saj boste nagnjeni k leporečenju in pretiravanju, kar pa bo vaša simpatija tudi opazila. Tisti, ki ste v zvezi, pa boste danes želeli razbiti rutino.

VODNAR – Pozanimajte se glede novih poslov in študija. Po navadi že nekako izberete eno pot, potem se obirate. Zato si zastavite cilj in predvsem rok, kdaj se boste podali v akcijo in do kdaj naj bi se bojevali.

RIBI – Samskim se obetajo prijetna presenečenja. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomagala, da boste napredovali v vsem.