Zanimivosti

Slovenski jasnovidec napovedal strašno stvar!

Polona Krušec
15. 11. 2015, 12.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Moški v svojih 40. letih je pustil službo bankirja in se pred nekaj leti podal v okultne vode. Danes je napovedovalec prihodnosti, ki prizna, da dobro zasluži.

P.K.

Naslednji meseci bodo za Slovenijo še precej burni. Kar nekaj dogodkov nas bo dodobra pretreslo.
Predvsem od ust do ust krožijo zgodbice o jasnovidcu z Vipavskega, katerega napovedi se uresničujejo. Govorili smo z dvema njegovima stalnima strankama, ki sta ga na družbenem omrežju javno priporočali drugim, češ da on res ve, kaj dela. »Sama lahko potrdim, da ima fant uvid v prihodnost. Napovedal je stvari, ki so se mi vse – od prve do zadnje – uresničile,« razlaga ena.

P.K.

Včasih stranko tudi zavrne, saj če z njo ne ustvari "pravega" stika, ne more videti njene prihodnosti.

Skrivnostno delovanje

O njem ni vedeti veliko. Iz zapisov oziroma debat na njegov račun izvemo približno starost, ime in njegovo telefonsko številko. Tudi mi ga pokličemo in prosimo za sodelovanje. Malce presenečen in zadržan privoli v srečanje z nami.

»Včasih sem bil bankir, a sem, odkar pomnim, želel pomagati ljudem. Tako je leta 2010 dal odpoved na banki in eno leto posvetil iskanju sebe. V tem času je še močneje začutil klic in ugotovil, da ne more več zatirati sposobnosti videnja prihodnosti. »Česarkoli se dotaknem, človeka, živali, predmeta, takoj v glavi začenjam videti prizore iz prihodnosti. Včasih ni potreben niti dotik, energije kar stečejo,« razloži in doda, da bo tudi znanost kmalu lahko razložila, kako lahko človek, nefizično sicer, prehaja iz sedanjosti v prihodnost.

P.K.

Darian je mlajši moški, ki je iz sveta financ prestopil v svet okultizma in zdaj napoveduje prihodnost.

Dober zaslužek

Seansa pri njem stane okoli 50 evrov, ima pa lahko tudi več strank na dan. Njegov princip dela je preprost – zanj vse opravijo stranke, tudi najpomembnejši, promocijski del. »Tisti, ki me obišče, po navadi nekaj ljudem pove svojo izkušnjo in jim preda moj kontakt. Tako pridobivam nove stranke, imam pa tudi precej stalnih. Veliko je Italijanov, najpogosteje pa k meni zahajajo ženske«.

Naslednje leto načrtuje izdajo knjige prerokb za Slovenijo in svet. Obljubil je, da jo boste imeli naši bralci prvi priložnost spoznati podrobneje.

Izpostavljati se ne želi. »V delovnem smislu se predstavljam kot Darian in to osebnost ločim od zasebnega življenja in ničesar od tam ne delim z drugimi,« pojasni. »To bi mi lahko kvečjemu škodilo, ker sem že imel težave z nesprejemanjem in obtožbami, da sem prevarant in da mi je samo do denarja. Zaščititi moram tudi svoje bližnje, ki jih v to zgodbo nikakor ne vpletam,« še pove.

P.K.

Napovedi za bralce

Na koncu nam ponudi, da za naše bralce pogleda v prihodnost Slovenije. Zamiži in po nekaj sekundah začne naštevati dogodke: smrt pevke, potres in obsežnejše poplave konec leta, spremembe v vladi in novi pretresi – afere na področju zdravstvenih storitev. »Kmalu bomo izvedeli, da nam Amerika nekaj prikriva.«