Zanimivosti

Obisk prostitutke na domu bo plačala kar zavarovalnica

T.C.
6. 11. 2015, 12.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Invalidne in osebe, ki so telesno prikrajšane, pa ne bi smele trpeti tudi na spolnem področju, je razmišljala neka nizozemska zavarovalnica, ki po novem krije tudi stroške obiska prostitutke ter z njim povezane storitve, ki jo strokovnjakinja opravi.

wheelchairlifestyles.com

Sicer zdrava oseba, zavarovana za primer invalidnosti, za doplačilo treh evrov pri zavarovalni premiji, ob nastopu morebitne invalidnosti ne bo ostala brez užitkov, ki jih sicer prinaša življenje. Skladno z mnenjem zdravniške komisije in psihologa bo invalidni zavarovanec upravičen do obiska prostitutke ali prostituta po izbiri, saj je zavarovalnici popolnoma vseeno, kdo komu greje domačo posteljo.

Pogoj je, da mora biti spolna delavka ali delavec registriran kot oseba, ki takšno storitev upravlja poklicno, tako da mesosedska ali prijateljska pomoč odpade oziroma je zavarovalnica ne bo krila, prav tako ne bo nadomestila za tovrstne sladkosti prejel partner osebe, ki bo izkoristila zavarovalniško ugodnost.

Prostitutka lahko za enourno storitev računa do 150 evrov, povrnejo ji tudi potne stroške javnega prevoza po državi, zavarovanec pa lahko pravico izkoristi enkrat mesečno do konca življenja oziroma do takrat, ko ima željo oziroma zahtevo, da ne rečemo ravno potrebo... po tovrstni terapiji...

Pravica ni prenosljiva, se pravi, da je namesto zavarovane osebe ne more izkoristiti nihče drug, prav tako morebitni neizkoriščeni mesečni bonus ni prenosljiv v naslednji mesec.

Nizozemska sicer že desetletja slovi kot zelo liberalna država, zato ob objavi ponudbe niti približno ni bilo kakšnega neumnega zgražanja ali obsodb - še več - odločitev zavarovalnice so pohvalili kot napredno in potrebno.

Težko je verjeti, da smo na istem kontinentu...