Zanimivosti

Si želite svojo domačo pivovarno?

Artur Švarc
22. 10. 2015, 11.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Da sta Indiegogo in Kickstarter domovanji silno nenavadnih idej, ni nič presenetljivega. Če želite svojo domačo mini pivovarno, potem je Brewie prava rešitev.

Twitter

Pred pol leta je na Indiegogo strašil brewie, napredna škatla iz inoksa, opremljena z zaslonom na dotik in Wi-Fi-povezavo, namenjena varjenju piva.

Brewie smo lahko videli tudi letos v Berlinu na IFA, na trg pa naj bi prišel februarja 2016.

Kljub šestmesečni zamudi projekt še vedno vre. Zdaj se je pojavil na oddelku InDemand, ki omogoča uspešnim zbiralnim kampanjam, da preidejo v komercialno fazo in naberejo še dodatna prednaročila. Fantje za brewiejem so povedali, da so dodatni čas porabili za optimizacijo softvera, boljše črpalke in boljši hladilni sistem, dodali pa so tudi prozorni pokrov in podporo za standardni "pivovski" XML-format. 

Fantje so zbrali 2000 prednaročil, na InDemandu, ki je del Indiegoga, pa je od včeraj mogoče prednaročiti svojo pivovarno za dobrih 1599 dolarjev, medtem ko bo končna cena, ko bo izdelek na trgu, nekje med 2000 in 2200 dolarji. Brewie smo lahko videli tudi letos v Berlinu na IFA, na trg pa naj bi prišel februarja 2016.