Zanimivosti

Horoskop za sredo 15. julija

nn
15. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Domišljije vam zagotovo ne bo zmanjkalo, še posebej če lahko zadenete dve muhi na en mah in se dogovorite tudi glede zanimive dejavnosti. Napredek bo sladek, a zelo majhen.

BIK – Največ zanimivega bo v družbi prijateljev. Vrtenje v začaranem krogu, ki ni niti najmanj prijetno ali simpatično, vas bo spremljalo in celo malce obremenjevalo.

DVOJČKA – Priznati si morate, da trenutno ne najdete ustrezne rešitve za svoje težave. Zadeve ne morete končati ali nekoga spremeniti tako, kot vam ustreza, zato raje odnehajte.

RAK – Vaša energija postopoma narašča. Uživajte v športnih dejavnostih, nikakor ne pretiravajte z delom. Potrebujete zrak, nekaj novega v sproščenem vzdušju in veliko pozitivne energije.

LEV – Imate dovolj motivacije, toda vseeno čakate, morda tudi brez pravega razloga. Namesto tega poiščite razlago od osebe, ki ji zaupate. Glede ljubezni pa ne boste najbolj navdušeni.

DEVICA – Računali ste na pomoč sodelavca, izkazalo pa se bo, da morate vse opraviti sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba preveč zagovarjati.

TEHTNICA – Glede pomembne naloge ste prehodili že več kot pol poti, zdaj pa vas čaka še zaključek. Vsekakor premislite o tem, kako bi izboljšali svoje finančno stanje.

ŠKORPIJON – Oseba nasprotnega spola, ki vam je prijateljsko naklonjena in vam bo dala nekaj koristnih napotkov, vas bo še naprej bodrila in podpirala pri vaših odločitvah.

STRELEC – Krivdo pripisujete drugim, ne sebi, kar je vsekakor napačna poteza. Vse je trenutno obarvano z odtenki, ki vam niso všeč ali pa vas bodo nekoliko zmedli.

KOZOROG – Nekdo vas mika bolj, kot si upate priznati, in zato bo med vama nekaj napetosti. Obeta se vam srečanje, ki sicer ne poteka prav tako, kot ste si zamislili.

VODNAR – Nikar ne posedajte križem rok, to se vam zagotovo ne poda. Vse boste še pravočasno nadoknadili, a le če boste resnično usmerjeni v tisto, kar je najbolj pomembno.

RIBI – Kmalu bo marsikaj nekoliko drugače, saj vas bodo dogodki zmedli in zamajali vaš optimizem, s katerim se boste želeli prebiti v ospredje zgodbe, ki se odvija.