Zanimivosti

Vas boli zlomljeno srce?

T.C.
10. 7. 2015, 13.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Kadar zaradi izgubljene in minljive ljubezni postanejo celo kardiologi nemočni, takrat lahko pomagata samo dve stvari. Prva je čas. Druga je dr. Jutta Reckschmidt.

Liebeskummerpillen.de

Najprej bodo lahko zlomljeno srce ozdravili v Berlinu, kjer so na voljo tablete, ki lajšajo tegobe zaradi zlomljenega srca. Če je soditi po prodaji najnovejšega zdravila za srčne težave, imajo v Berlinu veliko primerov zlomljenega srca ali pa zgolj ljubiteljev čokolade, saj so tablete roza barve namreč samo čokolada, ki nima posebnih zdravilnih učinkov. Razen psihološkega, seveda.

Liebeskummerpillen.de

Čokoladice so zapakirane v črno-bele škatle zdravil, navodila za uporabo pa so sestavljena iz starih aforizmov. Na voljo so tudi v posebni izdaji, v rdeče-beli kovinski škatlici, kjer so jim priložena navodila za dobro voljo.

Farmacevtka, dr. Jutta Reckschmidt, ki je idejna mati "zdravila", je povedala, da sta ona in njen fant Kai Liedtke prišla na idejo za neobičajne čokoladice pred nekaj leti, ko je nekaj njunih prijateljev trpelo zaradi ljubezenskih težav.

"Tedaj sem se odločila, da naredim nekaj, kar bo izbrisalo žalost iz njihovih lic in jim vrnilo nasmeh", je povedala prijazna Jutta, ki dodaja, da je prodaja takšnega "zdravila" zoper srčne težave presegla vsa njena pričakovanja.

Na voljo so kmalu bile tudi ostale tablete, takšne, za pogum, proti domotožju, za več denarja in podobno. In če se vam zdi, da brez teh tablet ne bo šlo več, lahko jih naročite tudi preko interneta. Teta Jutta kuje železo, dokler je vroče!

Liebeskummerpillen.de