Zanimivosti

V McDonald'sovem hamburgerju našla noht

M.J.
30. 6. 2015, 13.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zaposlena, ki je sprejela pritožbo je sporočila, da so v hamburgerju našli človeški noht, prizadeti stranki pa je ponudila povračilo denarja za celoten nakup. Družina je zgrožena.

Facebook

Mama iz Velike Britanije se je zgrozila, potem ko je v lokalnem McDonald'su njena hči v hamburgerju našla človeški noht.

38-letna Lyn Richie je v restavracijo s hitro prehrano odpeljala svojo družino, skupno kosilo pa jim je popolnoma uničil noht, najden v hamburgerju. Lyn je najdbo takoj prijavila osebju, zaposlena, ki je pritožbo sprejela pa je ponudila vračilo celotne kupnine.

»Moja hči ne mara kruha, zato ga je dvignila in imela je kaj videti. Sprva sem mislila, da gre za kos čebule. Ko pa sem dojela da je to noht in poleg vsega še pravi, me je zmrazilo. Mislim, da Ellyn ni takoj dojela, kaj se dogaja, temveč je zgolj spraševala, zakaj smo ji vzeli hamburger,« je dejala Lyn. Kot so sporočili pri McDonald'su so takoj uvedli interno preiskavo.

»Ne morem verjeti, saj moji otroci radi zahajajo v omenjeno restavracijo. No, od sedaj naprej, nas tam zagotovo več ne vidijo,« je Lyn dejala za Daily Mail.