Zanimivosti

Poglejte, kako izgleda izbor za najlepšo vagino na svetu

M.J.
30. 6. 2015, 11.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Morda niste vedeli, da obstaja tovrstno tekmovanje, toda zagotovo si boste ogledali tekmovalke.

Autoblow

Živimo v svetu, v katerem od nedavnega obstaja tudi spletna stran na kateri so priredili tekmovanje za najlepšo vagino na svetu.

Brian Slone, ustanovitelj podjetja Autoblow2, ki se ukvarja z izdelavo seksualnih igrač, je nedavno objavil, da je pričel tekmovanje, s katerim bi našel najboljšo vagino na svetu in jo nato uporabil kot model za izdelavo nove vrste igrač (vaginalno režo, sicer eno izmed najbolj popularnih moških igrač namenjenih masturbaciji).

Ženske se lahko prijavijo tako, da pošljejo fotografijo svoje vagine, o zmagovalcu pa bo odločilo spletno glasovanje. »Želim le izdelati najboljše od tega, kar počnem. Zato želim narediti najboljšo vagino na svetu.« je dejal Sloan in dodal, da bo tak dobil primer najlepše vagine na svetu.

Ženske lahko naložijo svoje fotografije, obiskovalci spletne strani pa jih lahko ocenijo od 1 do 10. Tri finalistke bodo na koncu odšle na 3D skeniranje, na podlagi katerega bodo nato izdelali njihove intimne dele. »Na koncu se bo čarovnija zgodila v tovarni, kjer bomo naredili Autoblow naprave, ki bodo prave replike zmagovalnih vagin,« razlaga Sloan.

Ko so ga novinarji vprašali, zakaj je sprožil omenjeno tekmovanje in zakaj se ni raje obrnil na profesionalne modele, je Sloan odgovoril, da njegovi kupci želijo nekaj realističnega. »Večino Autoblow2 proizvodov prodamo s pomočjo spleta. Trgovine, ki prodajajo našo robo pa nam sporočajo, da prodajo 10 krat več masturbatorjev z vagino, kot z usti,« je dejal Sloan.

Spletna stran vaginacontest.com je še en dokaz rastočega števila seksualnih tehnoloških inovacij, ki so se izkazale kot odličen vir zaslužka.

No, pojavile pa so se tudi kritike omenjenega projekta, saj naj bi tako moški poleg telesa sedaj ocenjevali tudi izgled ženskih vagin. Poleg telesne postave, dojk, riti in sedaj še vagine naj bi ženske postale še manj prepričane vase, posledično pa naj bi se povečalo tudi število lepotnih operacij intimnih delov telesa.