Zanimivosti

Horoskop za četrtek 16.4.2015

Urban Klančnik
16. 4. 2015, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Danes se držite strogega načrta, če ne želite dneva zaključiti slabo. Zadali ste si neki urnik, a že zgodaj zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj je urnik dobro sestavljen.

BIK – Zelo veseli boste, ko bo vse skupaj, kar vas obremenjuje, končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej izvlekli iz nje.

DVOJČKA – V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti danes boste nagnjeni k nezaupljivosti in boste hitro povedali kakšno besedo preveč. Raje se držite ustaljenih vzorcev.

RAK – Danes boste močno pod vplivom svoje podzavesti. Spoznali boste, kako močno vaše misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali čez dan. Nekaj časa boste razmišljali negativno in takšna bodo tudi vaša dejanja.

LEV – Domače okolje bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se boste lahko umirili in z modrostjo sprejeli poslovne odločitve prihodnosti.

DEVICA – Če želite ohraniti ponos, bodite karseda potrpežljivi in prilagodljivi. To naj velja tudi za odnose z bližnjimi in osebo, ki vam je všeč. Samskim se bo pokazala možnost nove ljubezni.

TEHTNICA – Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo najbolj prav prišlo na področju posla in novih priložnosti. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko doživite manjši uspeh.

ŠKORPIJON – Končno boste uredili svoje doslej zmedene misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate le še poskrbeti, da se takšno obdobje dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni.

STRELEC – V samopomoč vam bo danes vaša samozavest. Previdnost na delovnem mestu ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrebovali boste potrpljenje. Pazite tudi na finance.

KOZOROG – Na nekaj ste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj. V ljubezenskih odnosih ste zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in koga.

VODNAR – Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili svoje mesto.

RIBI – Vse se vam dogaja zelo nepredvidljivo. Enkrat hitro, drugič umirjeno. Ne pozabite, da vse lahko spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok.

***null***