Zanimivosti

Horoskop za sredo, 15.4.

N.N.
15. 4. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Verjemite v ljubezen in sama bo prišla do vas, ob tem pa ne mislite, da je to nemogoče. Takšni, kakršni ste, ste v celoti vredni ljubezni, zato se nikar ne ukvarjajte z malenkostmi.

BIK – Danes v dopoldanski urah boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir. Potrudite se in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto, kar lahko. Možnosti so odprte! Nikar ne obupajte prehitro.

DVOJČKA – Moč razuma in objektivno sklepanje bosta danes odločilna za uspehe, ki vas čakajo, zato ne izgubljajte časa, ampak se resno poženite v delo, ki bo od vas zahtevalo prilagajanje.

RAK – Vaša nemirna narava vam ne bo dala miru in na vsak način boste želeli nekaj raziskati do potankosti. To vas bo na trenutke precej obremenjevalo, saj si boste naložili preveč dela.

LEV – V današnji dan boste stopili nekoliko zmedeni in negotovi. Ne skrbite, ovira ste torej samo sami sebi in nikomur drugemu. V miru lahko raziskujete dalje in mogoče še celo kaj odkrijete!

DEVICA – Na nekoga boste kazali s prstom, ob tem pa se ne zavedali, da pravzaprav kažete nase in na svoje lastnosti. Nekdo bo prepoznal vaše obnašanje in vas povabil na pogovor.

TEHTNICA – Pridobili boste paleto novih znanj. Srečno roko boste imeli tudi pri vseh komunikativnih dejavnostih. Nakazuje se vam, da boste deležni več priložnosti na finančnem področju.

ŠKORPIJON – Bodite pozorni na nekaj, kar so vam povedali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena, kar je napaka. Znova preverite vse podatke.

STRELEC – Ne morete se otresti občutka, da bi lahko dosegli boljše rezultate, a tudi ta smer, ki gre postopoma navzgor, vam ustreza. Nove naloge se boste lotili na pravi način.

KOZOROG – Navdih boste črpali iz vseh možnih virov. Niste si čisto na jasnem, ali imate ob sebi pravo osebo. Mešani občutki vas bodo zapustili. Prehajate v bolj zadovoljen položaj.

VODNAR – Ponavljajo se vam manjši glavoboli. Nekoliko ste raztreseni ali zmedeni, zato se morate zdaj boriti s posledicami napak. Tudi vas lahko spravijo iz tira, posebno ljudje, ki niso povsem iskreni.

RIBI – Obstaja povečana možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni bodo daleč na prvem mestu nežnost in romantična doživetja.