Zanimivosti

Horoskop za torek, 14. 4.

R.T.
14. 4. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Nekdo vas še vedno obremenjuje in preprosto ne najdete pravega načina, da bi se sprostili. Veliko stvari se bo izboljšalo, ko boste nekoliko bolj spočiti in razigrani.

BIK – Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite vrata svojega življenja. Tako poslovno kot zasebno, saj se vam bo pojavilo nekaj zanimivih situacij, ki vas bodo razveselile.

DVOJČKA – Delo bo v ospredju, kar vam je vsekakor pisano na kožo. Glede zasebnih zadev pa ste trenutno v kočljivem položaju, saj boste tehtali med dvema podobnima možnostma.

RAK – Vaše misli bodo kot bistri potoček, ki teče brezskrbno in razigrano. Naredili si boste lestvico za vas pomembnih dejanj in se poglobili v svet številnih zanimivosti, ki vam prinaša harmonijo.

LEV – Vse, kar lahko storite v določeni situaciji, ki vas bo doletela danes, je to, da ste iskreni, saj boste s tem zaključili zadevo, ki se vleče že predolgo. Težave vam bo povzročala komunikacija.

DEVICA – Nasveti, ki jih boste delili, bodo modri in iskreni. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte samozavestno po svoji poti. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali ovir.

TEHTNICA – Dan, ki je pred vami, bo zaznamovan z notranjimi spori in predvsem dvomi na področju čustev. Vse to neravnovesje pa lahko pripelje do odločitev, ki jih boste pozneje obžalovali.

ŠKORPIJON – Naredili boste neko analizo in tako ugotovili, da ste na dobri poti k uspehu. Spoznali boste, da ste zadovoljni s sabo, veselilo vas bo tako delo kot delovne obveznosti.

STRELEC – Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice in boljši status boste neizprosni, kar bo nekoga zmotilo.

KOZOROG – Združili boste duhovna znanja in svojo privlačno noto. Če se boste poslušali, boste našli moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.

VODNAR – Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Ljubezenske zvezde vas ponovno povezujejo z nekom, ki mu lahko zaupate.

RIBI – Nepričakovana zadeva bo presenečenje tako za vas kot za vašo okolico. Fizična aktivnost bo dobrodošla. Zdrava previdnost naj bo prisotna pri adrenalinskih dejavnostih.