Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 13.4.

N.N.
13. 4. 2015, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Usmerili se boste k čustvenim in duhovnim stvarem. Prebudila se bo vaša intuicija, ki vas bo rešila pred zagato v določeni kočljivi situaciji. Dan izkoristite za reševanje nesoglasij.

BIK – Izredno prijetno vam bo, ko boste slišali nekaj dobrih novic glede partnerja ali prijatelja. Končno boste dobili odgovor, ki vam vrača nasmeh na ustnice in optimističen pogled.

DVOJČKA – Za stabilnost, ki jo ponuja določen odnos, ste preveč žrtvovali sebe in zdaj boste to opazili. Prebuja se želja po samostojnosti, ker nekdo postaja moteč faktor.

RAK – Sprejmite priložnost, ki se vam ponuja. Najprej se vam ne bo zdela nič posebnega, vendar boste ugotovili, da pravzaprav gre za nekaj, česar ne bi smeli izpustiti.

LEV – Težko vas bo zadovoljiti, ne boste prenesli konfliktov in upirali se boste vsem poskusom ukazovanja ostalih. Čeprav se boste izogibali prepirom, boste s svojim vedenjem nezadovoljni.

DEVICA – Tako na poslovnem področju kot med prijatelji vam bo uspelo brez prevelikega truda doseči dobro počutje. Priljubljenost bo tokrat eden vaših največjih adutov.

TEHTNICA – Nekdo vam bo zastavil čudno vprašanje, ki vas bo malce zmedlo. Pravega pomena ne boste takoj dojeli, razplet pa vas bo na koncu prijetno presenetil.

ŠKORPIJON – Pri določenih zadevah ste izredno trmasti, vendar vam to ne bo koristilo. V družbi prijateljev poskusite prisluhniti različnim mnenjem, ki vam bodo koristila.

STRELEC – Danes bo partner zelo intenzivno načrtoval svoje aktivnosti, kar vas bo morda celo zmotilo. Nikakor ga ne smete omejevati, ampak mu ponudite svojo podporo.

KOZOROG – Premislite o tem, kaj bi radi doživeli in s kom bi radi nadaljevali svojo zgodbo. Le tako boste nehali oddajati napačne signale, posebno če hrepenite po pozornosti.

VODNAR – Poskrbite za svojo svobodo, po kateri hrepenite. Ko se boste osvobodili obremenilnih in slabih odnosov, boste spoznali, kaj resnično potrebujete in želite v življenju.

RIBI – Lahko zahtevate več spoštovanja, vendar pod pogojem, da boste tudi vi bolj prilagodljivi. Zadeve se ne bodo reševale kar same od sebe, zato pripravite nove argumente.