Zanimivosti

Horoskop za torek 24. marec 2015

nn
24. 3. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Raziščite določene stvari, preden razsodite situacijo, ki še ni rešena. Na zadevo gledate z drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi. 

BIK – Ponovno se boste lotili nečesa, na kar se ne spoznate najbolje. Danes bodite še posebej previdni, da se ne bo kaj zapletlo zaradi vašega nenehnega hitenja.

DVOJČKA – Ni dovolj le en pogovor, potrebovali boste več komunikacije. Na čustvenem področju vas izziva nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume dobro vaših stališč in želja.

RAK – Nekaj se vrti nepričakovano in vaše počutje bo vse boljše. Posebno zanimivo bo ob stikih s tistimi, ki vas navdušujejo nad novimi podvigi in številnimi spremembami.

LEV – Danes boste precej pod vplivom okolice, kar vam ne bo najbolj všeč. Vaše delovne obremenitve bodo zelo težke in se bodo zavlekle v nedogled, vendar se ne obremenjujte preveč.

DEVICA – Ponavljajo se iste težave ne glede na to, kako se motivirate. Edino, kar lahko storite, je, da nekako spremenite določene svoje lastnosti in se začnete prilagajati. 

TEHTNICA – Pestro dogajanje, ki vas čaka, vas bo za trenutek zmedlo. Zdaj boste prav vi tisti, ki se boste odločali in pomagali drugim pri njihovih pomembnih odločitvah.

ŠKORPIJON – Precej nestabilen dan vas čaka. Bolj dovzetni boste za sprejemanje napačnih odločitev, zato bi bilo najbolje, da se jim izognete in na pravo odločitev še počakate. 

STRELEC – Opogumite se in razmislite o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo druga za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili in iz njih potegnili največ.

KOZOROG – Niste najbolj pozitivno usmerjeni, moti vas, da morate prikimavati drugim in se strinjati z njihovim mnenjem. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo.

VODNAR – Velikopotezni načrti bodo morda preveč optimistično zastavljeni. Določenih stvari ne boste videli v pravi luči. Z naivnimi mislimi ne boste prišli nikamor.

RIBI – Danes boste nekomu priskočili na pomoč zaradi svoje dobre volje in nikakor ne iz kakršnegakoli koristoljubja. Vse skupaj se vam bo kmalu obrestovalo v pozitivni smeri.