Zanimivosti

Kako je štiriletni deček raznežil svet

M.J.
25. 11. 2014, 15.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Mama Jennifer Skinner je odkrila, da njen Bennet zadnje časo govori samo o dekletu, v katero za zaljubljen. Navdušujejo ga njeni svetli lasje, navdušen pa je tudi nad dejstvom, da bo dekle prišla na praznovanje njegovega rojstnega dneva.

Reddit

»Prosim te, bi prišla k meni? Dajva se skupaj igrati. Mislim, da si lepa kot konj ali kot pikapolonica. V to še nisem prepričan. Morala bi priti k meni, da bova skupaj jedla sir. Ljubim te, včeraj sem izgubil zob. Mislim, da bi ti lahko pokazal magični trik, potem pa lahko pogledaš, kako se borim z roboti,« so simpatične besede štiriletnega Benneta, ki jih je namenil sovrstnici Baily.

Pismo naj bi napisala njegova mama, objavila pa ga je na Redditu. In ni bilo potrebno čakati dolgo, da so besede, s katerimi se je izrazil deček obšle svet.

Mama Jennifer Skinner je odkrila, da njen Bennet zadnje čase govori samo o dekletu, v katero za zaljubljen. Navdušujejo ga njeni svetli lasje, navdušen pa je tudi nad dejstvom, da bo dekle prišlo na praznovanje njegovega rojstnega dneva. Rojstnodnevna tema naj bi bili vitezi in princeske, Bennet pa komaj čaka, da vidi dekle oblečeno v princesko.

»Pismo in pozitivne reakcije so odvrnile pozornost od Bennetove zadnje kemoterapije. Ko je imel šest mesecev, so mu diagnosticirali raka, zadnji obisk v bolnici pa me nervira,« je dejala mati in priznala, da dekle, kateri je pisal pismo, ne ve, kako bi se odzvala na dečkovo pozornost.