Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 13.10.

G.G.
13. 10. 2014, 07.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Določeno situacijo boste videli v čisto drugačni luči kot do zdaj. Nekaj izgubljenega bo ponovno našlo pot nazaj do vas, kar vas bo razvedrilo in presenetilo.

BIK – Delovno obremenjenost boste sicer danes doživljali kot stres, a tokrat bolj pozitiven, saj boste imeli občutek, da se stvari počasi končno premikajo na boljše.

DVOJČKA – Moti vas, ker imate občutek, da čustveno tičite na mestu in ne najdete prave poti za kakšen intenziven korak. Imeli boste občutek, da vas partner drži v šahu.

RAK – Po dolgem času boste več časa posvetili svoji družini in odnosom v domačem okolju. Čez dan boste morali urejati neke poslovne ali pravne zadeve, ki so se vam nabrale.

LEV – Ni se lahko navaditi na opazke nekoga, ki vas še vedno ne razume in trmasto vztraja pri svojih odločitvah. Pričakovali ste, da se bo vse skupaj razvilo na bolj enostaven način.

DEVICA – Najbolj priporočljivo je, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmerite vase. Bližajoči čas je ugoden za globok pogled vase in odkrivanje temnejših plati značaja.

TEHTNICA – Če imate pri svojem delu poslovnega partnerja, boste začutili, kako zadovoljni ste, da se z njim lahko o vsem pogovorite in da vas v določenih stvareh podpira in spodbuja.

ŠKORPIJON – Počutili se boste fenomenalno, videti boste odlično in svoje delo boste opravljali brez večjih težav in zapletov. Izkoristite te odlične razmere za to, da boste uresničili svoj načrt.

STRELEC – Ne obremenjujte se preveč z malenkostmi in nenehnimi nesporazumi med sodelavci, posebno če se ne tičejo neposredno vas, in ne igrajte vloge pravnika.

KOZOROG – V tem trenutku nočete priznati, kaj vas v resnici muči, zato se zatekate v neprepričljive izgovore, ki celotno zadevo le še slabšajo. Previdno se usmerite v rešitve.

VODNAR – Končno boste ugotovili, da je vaša zveza močna in strastna. Današnji dan bosta preživela umirjeno in partner bo pokazal veliko pripravljenost, da sodeluje z vami pri zoprnem opravilu.

RIBI – V današnjem dnevu boste imeli občutek, da se stvari nikakor ne premikajo tako, kot ste si zamislili in želeli. Merkur bo imel kar nekaj precej zoprnih povezav, ki vam bodo malce meglile sliko.