Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 29.9.

R.T.
29. 9. 2014, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Počasi izgubljate potrpežljivost, zato se boste uprli in pokazali, da ne morejo razpolagati z vašim časom in vašimi čustvi. Na ljubezenskem področju vas čaka nekaj lepega in vznemirljivega.
BIK - Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Zberite se in spremenite trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov.
DVOJČKA - Nekdo bo danes do vas malce nesramen. Tudi nekaj pikrih pripomb boste slišali. Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam izognite.
RAK - Tokrat nimate nobene druge izbire, kot da poveste, da se vsega skupaj ne greste več. Čeprav so možnosti videti še tako obetavne, ni smiselno, da brezglavo vztrajate.
LEV - V današnjem dnevu boste razpoloženi za premike, nikakor nočete ostati v ozadju. Vaša prednost bo v tem, da se ne boste umaknili, temveč boste končno stopili korak naprej.
DEVICA - Ljubezenske zvezde vas bodo zmedle, saj ste pričakovali čisto drugačen razplet. Prijatelj vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete razloge, da bi stvari lahko zapletli.
TEHTNICA - Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren, neposreden odnos.
ŠKORPIJON - Danes bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da storjeno čim prej popravite.
STRELEC - Preden prevzamete nekaj zahtevnih nalog, vseeno premislite, kako boste vse skupaj tudi dokončali. Ostanite pozorni na tiste, ki postavljajo popolnoma drugačna pravila.
KOZOROG - Bodite vztrajni, saj se bo v tem primeru vse razpletlo brez kakršnihkoli težav. Doma se poskusite dogovoriti o dejstvih, ki so za vso družino moteča že nekaj časa.
VODNAR - Če se ne boste zavedali lastnih napak, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje. Začutili boste, da se morate postaviti zase in prevzeti pobudo pri določenih zadevah.
RIBI - Dobili boste navdih za poglabljanje v čustvene situacije. Sami presodite, kam vas najbolj vleče, in nadaljujte po začrtani poti, seveda v svojem simpatičnem slogu.