Zanimivosti

Kaj vas čaka v današnjem horoskopu?

U.K.
5. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Preberite horoskop za današnji dan. Kaj vam danes kažejo zvezde?

Arhiv Svet24

OVEN – Storite nekaj novih ljubezenskih korakov, ki vas bodo dvignili in dopolnili, še posebej tiste, ki ste zelo osamljeni. V nasprotnem primeru vam bo žal, ker imate veliko energije.

BIK – Preverite, ali je pravi trenutek, da govorite prijateljem in znancem o svojih načrtih. Morda so še vedno prepričani v svoje in vam ne bodo dali prave podpore.

DVOJČKA – Danes boste močno osredotočeni na nekaj zanimivega in nenavadnega. Od vašega mnenja bo veliko odvisno, zato poskusite odgovoriti bolj diplomatsko.

RAK – Nekdo, ki je za vas pomemben, vam je sicer vdan, vendar bodite kljub temu nekoliko bolj previdni. Obeta se vam zanimivo prijateljstvo, morda tudi druženje, ki lahko preraste v kaj več.

LEV – Delo je vaša šibka točka, še posebej če ste se odločili, da boste uživali. Kljub temu se vse lahko reši, morda s pomočjo nekoga, ki razume vaš pogled na svet in se vrača v vaše življenje.

DEVICA – Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje poslovne načrte, kar ne pomeni, da vanje niste prepričani. Tokrat boste premislili, komu boste zaupali, saj ste negotovi.

TEHTNICA – Ne ocenjujte nekoga le na podlagi prvega vtisa, saj se lahko tudi vi zmotite. Stvari so drugačne, kot jih vidite trenutno, in obstaja še veliko podrobnosti, ki vas bodo presenetile.

ŠKORPIJON – Naredite nov korak, posebno v ljubezenskih odnosih, ki nimajo prave oblike. Ne bo vam žal, saj boste končno začutili prave energije in dober občutek.

STRELEC – Vzemite si nekaj več časa zase in preprosto uživajte v življenju. Ne boste preveč navdušeni nad tem, kar se dogaja v službi, toda ničesar ne morete spremeniti.

KOZOROG – Za vse potrebujete veliko časa, da se resnično zberete, kar bo nekoga razjezilo. Zmanjšajte pričakovanja, le tako se vam bo posrečilo doseči svoj težko pričakovani cilj.

VODNAR – Držite se znanega okolja, saj boste nekoliko zmedeni. V službi boste najbolj učinkoviti in tudi počutili se boste zadovoljno, saj se bo skoraj vse odvijalo v vaši smeri.

RIBI – Prejeli boste neugodno informacijo, ki pa naj vam ne pokvari vaših čudovitih občutkov. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali.