Zanimivosti

35-letna učiteljica divje seksala z učencem!

K.A.
27. 7. 2014, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Zaradi seksa z učencem je verjetno konec z njeno kariero.

Karen Dyan Holt (35) je na srednji šoli Clemens High v ameriški Alabami nadomeščala eno od učiteljic, ki je bila na porodniškem dopustu. Mlada učiteljica pa se je kaj hitro zapletla v velik škandal, ki jo bo po vsej verjetnosti stal njene kariere.

Kmalu po tistem ko je začela z delom na omenjeni srednji šoli, je v mestu srečala enega od svojih učencev (15) in se z njim zapletla v pogovor, kmalu pa so bili njuni stiki vse bolj pogosti. "Spoznala sta se lansko leto, ko je začela s predavanji v njegovem razredu, nedolgo zatem sta se slučajno srečala v mestu in kmalu začela vsakodnevno komunicirati preko Facebooka," je dejal Mike Blakely, šerif okrožja Limestone.

Fantovi starši so hitro posumili, da se nekaj dogaja in se obrnili na policijo. Fant in omenjena učiteljica sta policiji priznala, da sta nedolgo zatem, ko sta se srečala v mestu tudi seksala, usodni seks pa se je zgodil v sosedovem dvorišču, ki ga takrat ni bilo doma. Karen trenutno čaka sojenje, fant pa naj bi jo odnesel brez prijave.