Zanimivosti

Prsi skrila pod ročni svetilki

T. P.
26. 6. 2014, 19.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Britanska supermanekenka Cara Delevigne (21) je med profesionalnim fotografiranjem uspela najti čas in narediti fotografijo za družbena omrežja, ki jih redno posodablja. Njena fotografija tudi tokrat ni razočarala in je dvignila precej prahu.

Profimedia

Živahna Cara Delevigne je znana po svojem sproščenem obnašanju, ki vključuje tudi objavljanje precej nenavadnih fotografij. Tokrat je objavila svojo razgaljeno fotografijo z Balija, s katero je poskrbela, da ni ostala neopažena. Kot rečeno, se je nabrita Cara fotografirala povsem gola, vendar pa je strateška mesta pokrila z določenimi pripomočki. Prsi je skrila z ročnima svetilkama, na mednožje pa si je postavila prometni znak. Pod fotografijo je enostavno napisala: »Bali«.

Domiselna manekenka je s svojimi oboževalci podelila še eno fotografijo, na kateri se vidi, da vendarle nosi spodnje hlačke. Nekateri so bili zgroženi nad njenimi najnovejšimi fotografijami na instagramu, večina pa je bila seveda navdušena, saj so vendar njeni oboževalci in jim je všeč vse, kar naredi njihova seksi diva.