Zanimivosti

Ko je ljubica starejša od babice ...

T. P.
9. 6. 2014, 20.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Kyle Jones (31) se je že navadil, da ga ljudje čudno gledajo, kadar gre na sprehod s svojim 91-letnim »dekletom« Marjorie. Mladenič s Floride je od nekdaj rad gledal za starejšimi ženskami, trenutno pa hodi s petimi babicami istočasno. Nekatere je že predstavil svoji mami Ceceili (50).

»Privlačijo me stvari, zaradi katerih ženske izgubljajo živce. Rad imam črte na vratu in gube, prav tako mi je všeč naravno povešanje prsi. Resnično nisem ljubitelj plastične kirurgije.« Kyle Jones

Čeprav smo se kot družba že navadili na pare z veliko razliko v letih (Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones, Madonna in njeni mladi ljubimci …), tovrstni prizori še vedno izzivajo burne reakcije. Konec koncev bi bila Marjorie lahko prababica svojemu mlademu ljubimcu. A kljub ogromni razliki v letih (60) ima par aktivno seksualno življenje, privlačnost med njima pa je tako velika, da sploh ne moreta umakniti rok eden z drugega. »Ljudje smo si različni. Nekateri fantje imajo radi plavolaske, drugi rjavolaske, tretjim so všeč fantje, jaz pa obožujem starejše ženske,« pravi Kyle, ki se je pri 18 letih prvič zapletel v ljubezensko razmerje s starejšo (50-letno) žensko.

Danes Kyle išče starejše dame na spoznavnih spletnih portalih. Nekatere od njih pripelje celo domov, da spoznajo njegovo mamo, ki je največkrat mlajša od njih. »Najpogosteje izbiram ženske, stare od 60 do 80 let. Kadarkoli spoznam kakšno novo damo, je njena prva reakcija, da sem premlad. Toda jaz vztrajam do konca,« pripoveduje nenavadni mladenič. Kot rečeno, trenutno hodi s petimi starejšimi ženskami, med katerimi mu je najbolj pri srcu 91-letna Marjorie, ki jo je leta 2009 spoznal v knjižnici. Takoj mu je bila všeč, zato jo je prosil za telefonsko številko. Na prvem zmenku mu je povedala, da je minilo že 37 let, odkar se je ločila.  

Kyle ima s svojimi ljubicami samo eno težavo: verjetno bodo vse umrle pred njim.

Modrčka nikoli ne sleče

»Sprva sem bila ljubosumna na druge ženske, potem pa sem se pomirila. Kyle se namreč vedno znova vrača k meni in mi zagotavlja, da sem najboljša. Fizični vidik najine zveze je čudovit, saj mi vedno znova pokaže, da me obožuje. Ni česa boljšega! V postelji nosim seksi spodnje perilo, le modrčka nikoli ne odstranim, ker pod njim ni več ostalo kaj dosti,« je iskrena Marjorie. Zaveda se, da ljudje na cesti mislijo, da je Kyle njen sin ali vnuk, kar je sploh ne moti. Rada se celo pohvali, da ima starejše vnuke od njega. Ženske, s katerimi se Kyle zabava, ne morejo verjeti, da lahko privlačijo takega mladeniča, vendar on zatrjuje, da je to čista resnica.