Zanimivosti

Kaos! Kaj dela letalo v njeni vagini?

M.J.
15. 4. 2014, 14.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zgodba o Sarah, najstnici, ki so jo prijeli zaradi teroristične grožnje American Airlines preko Twitterja, je očitno dobila nadaljevanje. Če je Sarah grozila, da se bo zgodilo nekaj velikega, je tokrat uporabnike Twitterja šokirala fotografija golega dekleta, ki ima v vagini zataknjeno letalo.

Twitter

In kot je sedaj skoraj že v navadi, je novica o tej neslani šali že obkrožila svet, uporabniki družabnih omrežij pa so se že začeli posmehovati incidentu. Na Twitterju so ljudje začeli objavljati sporočila, podobna tistim, ki jih je objavila Sarah. Neka uporabnica pa je šla še celo tako daleč, da je vprašala American Airlines, zakaj je letalo končalo v vagini, poleg pa je priložila fotografijo, ki prikazuje maketo letala v vagini.

In prav ta fotografija se je znašla v 'tvitu', katerega je objavil US Airways, podružnica American Airwaysa. Iz US Airways so se že opravičili zaradi incidenta, pojasnjujoč, da so fotografijo želeli označiti kot neprimerno, no na koncu pa je vseeno končala kot vidna uporabnikom. Sporni 'tvit' so že izbrisali, toda bizarna fotografija je že obkrožila internet.