Zanimivosti

Da ne bi slučajno masturbirali takole!

N.J.
30. 3. 2014, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pri masturbaciji se sprostimo, odmislimo vse težave, vklopimo domišljijo in se prepustimo užitkom. A vseeno moramo biti dovolj previdni, da se ne spravimo v nevarne situacije! Mislite, da se vam ne more nič zgoditi? Tudi moški v spodaj navedenih primerih so mislili enako ...

1. Plastenka

Neki moškije mastubiral tako, da je svoj penis tlačil v plastenko. Sicer je nekaj časa užival, a spolni ud se mu je naenkrat zataknil v plastenki in moški je moral poklicati reševalce, da so mu pomagali. Plastenko so odrezali, otekel ud pa ga je še nekaj časa bolel. Torej - ne vtikajte ga v plastenko.

2. Umazane roke

Najstnik je masturbiral skoraj povsod, kamor je stopil - v šolskih ali javnih straniščih, doma, v lokalih, v skritih kotičkih ... Zaradi umazanih rok je dobil glivično okužbo, zaradi česar ga je penis močno srbel. Po nekaj neprespanih nočeh in zavojčku tablet se je počutil bolje.

3. Premočen stisk

Mišičaste roke so seksi, a pazite, kako močno stisnete svoj penis. Nek moški naj bi tako močno zagrabil svoj ponos med masturbacijo, da ga je zlomil. Statistika kaže, da okoli 19 odstotkov primerov, ko pacienti poiščejo pomoč zaradi zloma penisa, nastane med masturbacijo, oziroma ko ženska manualno obdeluje svojega dragega.

4. V avtu

Posebej nevarna naj bi bila ročna obdelava penisa med vožnjo. Veliko zlomov naj bi se zgodilo zaradi obdelovanja otrdelega uda v nerodnem položaju.

5. Pod tušem

Tudi masturbacija pod tušem utegne biti nevarna. Velikokrat se nezgoda pripeti zaradi spolzkega, namiljenega dna tuš kabine ali kadi, ko moškemu zdrsne, pade in se poškoduje. Najpogosteje pride do močnih udarcev, zlomov rok pri lovljenju ravnotežja in nog.

Torej - pazite kje in kako masturbirate!