Zanimivosti

Pevec napovedal izginotje malezijskega letala

J.P.
14. 3. 2014, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Priča smo dramatičnemu zapletu v iskanju pogrešanega letala malezijske letalske družbe Malaysia Airlines – kot se izkaže, je izginotje letala skladno s pesmijo raperja Pitbulla.

Lovci na vse iluminatsko na spletni strani Youtube namigujejo, da pesem Get it started, ki jo je imenovani glasbenik leta 2012 posnel s Shakiro, preveč spominja na okoliščine izginotja potniškega letala, da bi lahko šlo zgolj za naključje.

Iluminatska zarota?

Besedilo pesmi namreč vključuje domala preroške verze »Sedaj pa proti Maleziji« in »Dva potna lista, tri mesta, dve državi, en dan«.

Besedilo pesmi  vključuje domala preroške verze.

Tako naj bi se dva potna lista nanašala na ukradeno avstrijsko in italijansko dokumentacijo dveh iranskih potnikov; tri mesta na glavna mesta Malezije, Kitajske in Vietnama; in dve državi na Malezijo in Vietnam. Logično.

In še del, ki se glasi »Nič Alija, Nič Frasierja, a za zdaj proti Maleziji« - tega povezujejo z gospodom Alijem, kakor je tisk imenoval enega od dveh iranskih potnikov, četudi so malezijske oblasti potrdile, da je 19-letniku ime Pouria Nourmohammadi.

Naključje?