Zanimivosti

Na terapije, da bi bila bolj neumna: Uspeva ji!

N.J.
20. 2. 2014, 11.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Blondie Bennett, ki si najbolj na svetu želi, da bi bila prav taka kot Barbie punčka, se je počutila preveč pametno, zato zdaj obiskuje terapije s hipnozo, da bi jo naredili bolj neumno. Verjeli ali ne, pravi, da ji uspeva!

Balondie Bennet je s pomočjo plastičnih operacij že izpolnila večino svojih želja, a obstajala je še želja, ki ji je plastični kirurgi niso mogli izpolniti - ne morejo je namreč napraviti bolj neumne. Zato se je odvisnica od solarija, botoksa in drugih substanc za bolj gladek videz in bolj napihnjene ustnice zatekla še h hipnoterapijam. 38-letnica zdaj trikrat tedensko obiskuje terapije s hipnozo, katerih namen je, da bi jo napravili bolj neumno. In kot kaže, so terapije uspešne! Povedala je, da se ji zadnje čase vse bolj pogosto dogaja, da se preprosto izgubi na poti do doma staršev, kjer je sicer preživela vse svoje otroštvo. "Ko me ljudje vprašajo, zakaj bi rada bila Barbie, pomislim - le kdo si tega ne želi?" je dejala. "Barbie živi najlepše možno življenje. Vse, kar počne, je to, da nakupuje v trgovinah in skrbi za svoj videz. Ne skrbi je prav nič." Ravno to, da je ne bi skrbelo nič, pa si želi tudi Blondie. "Do sedaj sem obiskala 20 terapij in že čutim vrtoglavico in sem ves čas zmedena," je povedala. "Pred kratkim sem šla na letališče po prijateljico in se nikakor nisem mogla spomniti, ali jo moram počakati pri tabli 'prihodi' ali 'odhodi'."

Končno uresničila sanje

Bennettova je za povečanje prsi porabila že okoli 30.000 evrov, kot pravi, pa je obsedena postala že v otroških letih, ko se je igrala s punčkami.V najstniških letih si je belila lase in vozila corvette, pri 18 letih je začela delati kot promotorka v trgovinah z igračami. "Vsi so mislili, da je to le obdobje, da me bo vse skupajnekoč minilo. Vse, kar se je pletlo po mojih mislih, pa je bilo, da bom, takoj ko se bom odselila od staršev, postala Barbbie," je dejala. "Prisiljena sem bila živeti dvojno življenje, pred 8 leti pa sem se odločila za spremembo. Ne obremenjujem se več z drugimi."

Želi si biti neumna

Pred 18 meseci si je tako spremenila ime, šla na liposukcijo, operirali so ji brado in zdaj počasi postaja podobna priljubljenim punčkam. Operacije so ji plačali 'sugar daddyji', ki jih je spoznala preko spleta. Ti v zameno za denar, ki ji ga pošljejo, želijo njene fotografije. In ona jim jih, seveda, pošilja. "Hočem, da me moški gledajo kot plastično seks lutko - in biti neumna je del tega."