Zanimivosti

Avgusta 2014 grozi huda katastrofa!

T.P.
19. 2. 2014, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Če gre verjeti ameriškemu profesorju, nam vremenske spremembe, kakršne so nas doletele v teh dneh, napovedujejo uničujočo katastrofo, ki prihaja s poletjem.

Arhiv Svet24
"Takoj je treba ustaviti naftno industrijo in njeno propagandno industrijo napačnih in zavajajočih informacij."

Radijska postaja Turner je objavila opozorilo o planetu, ki se približuje Zemlji. To je javnosti sporočil dr. Kaplan, profesor astronomskega oddelka univerze v Teksasu, rekoč da se bo objekt, velik kot planet, približal Zemlji avgusta 2014. Dr. Kaplan navaja, da bo Zemlja čutila vpliv, preden se bo planet približal, in sicer zaradi gravitacije tega nebesnega telesa. Novinarji radia Turner so se o tem primeru pogovarjali tudi z drugimi geologi in astronomi (strokovnjaki s tega področja), ki so potrdili, da se bo Zemlja v primeru, da je Kaplanov izračun točen, soočili s katastrofalnimi nesrečami.

Vreme bo še slabše, prihajajo potresi in vulkanski izbruhi.

Vse se bo začelo z nenavadnimi vremenskimi pojavi, nato se bo povečalo število potresov in vulkanskih izbruhov, ker bo gravitacija približujočega se planeta iz zemlje pritegnila magmo. Po mnenju strokovnjakov lahko pride do grozljivih cunamijev, visokih do 1000 metrov, ki bodo s hitrostjo 1200 kilometrov na uro udarjali ob obale na Zemlji. Ko se bo planet najbolj približal Zemlji, avgusta 2014, Zemlji grozi razdejanje zaradi premika tektonskih plošč. Lahko se celo zgodi, da se bo rotacija našega planeta popolnoma zaustavila. Dr. Kaplan opozarja, da bo približevanje in prehod omenjenega planeta krepko spremenil površino Zemlje v nekaj, nam popolnoma neznanega.

Ob tem se velja spomniti na napoved za leto 2014 znanega astrologa Berna Jurečiča, ki slovi po srhljivo natančnih napovedih.