Zanimivosti

Lisca navduševala v Parizu

M.J.
4. 2. 2014, 13.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pariz je konec januarja 2014 na sejmu Salon International de la Lingerie ponovno gostil največje mednarodne ponudnike perila, kjer se je predstavljalo več kot 470 blagovnih znamk z vsega sveta, med njimi tudi Lisca. Na svojem razstavnem prostoru je predstavljala ponudbo jesensko-zimske kolekcije 2014.

Alain Gil-Gonzales & Lisca

S tremi modeli se je Lisca predstavila tudi na veliki modni reviji v sklopu sejma, ki vedno pritegne veliko pozornosti tako obiskovalcev kot medijev. V zgodbi popotovanja po svetovnih prestolnicah, ki so jo zaokrožili dovršeni stylingi, je navdušenje najprej požel zapeljivi brazilbody serije Inspire (Lisca Selection) s prefinjeno kombinacijo vezenine in prosojnosti, modni sprehod pa je nadaljevalo ženstveno perilo serije Rachel (Lisca Fashion) v temno rdeči in dramatična petrol barva pri izhodu perila serije Rebecca (Lisca Fashion), ki modno ženstvenost pooseblja v prepletu vezenja, prosojnosti, svetleče pletenine in satena.

Alain Gil-Gonzales & Lisca

Sejem perila v Parizu je dokaz, da Lisca vedno znova ustvarja trende na področju najbolj intimnih oblačil. Tudi tokrat je sejemska žirija nekaj modelov izbrala kot nosilce modnih napovedi prihajajočih sezon. Najbolj sta jo navdušili romantična čipkasta serija Sparkle iz kolekcije Cheek by Lisca in razkošno perilo Rebecca v atraktivni petrolej barvi iz kolekcije perila Lisca.

Alain Gil-Gonzales & Lisca

Na razstavnem prostoru so Lisco obiskali številni poslovni partnerji, sejem pa je bil odlična priložnost tudi za sklepanje novih poslovnih stikov. Liscinim predstavnikom se je tokrat na razstavnem prostoru pridružila simpatična manekenka Natalija Osolnik.

Sejma se vedno udeležijo tudi Liscine kreatorke, ki poleg trendov na sejemskih prostorih, spremljajočih modnih revijah in predavanjih spremljajo predvsem novosti, ki jih predstavljajo različni dobavitelji materialov – njihov pogled pa je seveda zazrt že v pomlad in poletje 2015

Lisca je ob predstavitvi kolekcij za jesensko-zimsko sezono 2014 pripravila tudi nove kataloge, v katerih ponovno zapeljujejo vrhunske manekenke. Vse prihajajo izpod okrilja priznanih milanskih modnih agencij. Modele blagovne znamke Lisca tako predstavljata temnolasa Čehinja Anna Uchanova in rdečelasa Estonka Maria Beljanina, simpatična svetlolaska Ditta Kucsik pa sicer prihaja iz Madžarske, v novem katalogu pa jo je mogoče občudovati v predstavitvi kolekcije Cheek by Lisca.