Zanimivosti

Seksala z učenko

M. R./M.J.
4. 2. 2014, 10.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nataša, profesorica likovne vzgoje na gimnaziji, je v priporu zaradi domnevne spolne zlorabe ene od učenk.

Facebook

Po pisanju srbskega spletnega portala Kurir so učenko iz gimnazije v srbskem Novem Pazarju zlorabljale tudi prijateljice 40-letne profesorice Nataše Prtinac, med njimi 34-letna frizerka Nerzina Čeli, ki je prav tako pristala v priporu.

Zgodba je prišla na dan, ko se je na lokalni policijski postaji oglasil oče učenke, ko mu je ta povedala, da jo nekdanja profesorica zlorablja in ji grozi. Učenka je doma povedala tudi, da sta bili s profesorico v intimni zvezi od leta 2009, ko je obiskovala drugi letnik gimnazije, razšli pa sta se lani, kar je profesorico hudo ujezilo.

»Vse se je začelo z nedolžnim poljubom, sčasoma pa so šle stvari dlje,« so povedali policisti, ki so še razkrili, da je profesorica po razhodu učenki zagrozila, da bo njenemu očetu poslala fotografije, na katerih je njegova hči gola.

Ravnatelj gimnazije Zoran Milosavljević obsoja takšno ravnanje zaposlenih, profesorico pa je na poziv ministra za šolstvo Tomislava Jovanovića suspendiral do zaključka policijske preiskave. Sicer pa zgodba dobiva nove razsežnosti, saj naj bi se na policiji oglasili še dve mladoletnici, ki prav tako trdita, da ju je profesorica zlorabljala in pretepala, policija pa sumi, da je žrtev še več.

Profesorica očitke zavrača, češ da je učenki želela samo pomagati, ker naj bi imela družinske težave.