Zabava

Konec slave Rebeke Dremelj? Ne boste verjeli, s čim služi ...

N.N./M.J.
4. 2. 2014, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Nekateri pravijo, da je sramotno, drugi pravijo, da je vsako delo častno ... a to, kako si Rebeka Dremelj dandanes služi denar, je šokiralo vse.

Številni pravijo, da pri nas ni pravih zvezd, češ da jih lahko srečamo kar v trgovini. Ampak to, kar smo videli pred kratkim, je resnično prava tragedija zvezdnih razsežnosti. Rebeka Dremelj preko scialnih omrežij svoje oboževalce redno obvešča, kaj počne in s čim se ukvarja. A izvedeli smo, da njeno delo hostese sploh ni tako zvezdniško, kot je javnost sprva mislila ...

Tudi naše zvezde svoje oboževalce vse bolj pridno obveščajo o svojih vsakodnevnih opravkih. Med tistimi, ki bolj pridno obveščata javnost, sta tudi Rebeka Dremelj in Špela Grošelj. Glede na to, da mediji pridno spremljamo njune aktivnosti, smo seveda zaznali tudi to, da sta obe napovedali, da bosta v sklopu predstavitve izdelkov Nupo imeli posebne dogodke v večjih prodajalnah.

Ko pa smo preverili, kaj natanko to pomeni, smo bili šokirani. V najavi Rebekinih dogodkov na facebooku smo lahko prebrali, da bo Rebeka tudi merila, tehtala in svetovala vsem tistim, ki si želijo izgubiti kakšen kilogram. Da je pevka vsestranska, je bilo vedno jasno, zato sploh nismo dvomili, da ne bi tega dela opravila, kot se spodobi. Ampak v resnici je bila na nedavni predstavitvi v največjem ljubljanskem trgovskem središču bolj v vlogi običajne hostese kot kakšne zvezdniške svetovalke, saj je molila naokrog izdelke za hujšanje. Enako je bilo tudi na dogodku s Špelo Grošelj, ki je za povrh stala kar med vrati blagovnice … 

Glede na to, da tako Rebeka in Špela precej dobro pazita na svoj imidž, nam ni jasno, ali ju je k temu dejanju prisilila kriza ali pa morda samo nova zahteva sponzorjev. Vsekakor upamo, da sta bili plačani malce bolj zvezdniško, kot je običajen honorar za hostese – pač nekaj evrov na uro.