Zanimivosti

'Muco' pokaže za nekaj všečkov!

T.P./M.J
30. 1. 2014, 09.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

"Pred kamero počnem vse, kar želite, če le dobim dovolj všečkov."

Vse več mladih deklet na družbenih omrežjih masturbira pred spletno kamero, da bi dobile čim več všečkov in pozitivnih komentarjev.

Starši, pozor!

Da so današnje mlade generacije pripravljene na internetu narediti absolutno vse za trohico pozornosti in popularnosti, potrjuje najnovejši trend samozadovoljevanja deklic, ki jih uporabniki v živo gledajo ter jih ocenjujejo z všečki. Eden takih primerov buri duhove v Novem Sadu, od koder se je na svoje prijatelje prek družbene mreže Ask.fm obrnila neka 19-letnica.

Osvojila 50 všečkov

Pred kamero počnem vse, kar želite, če le dobim dovolj všečkov, je napisala in dodala smeška. Ob tem se je slekla do golega ter popolnim neznancem od blizu pokazala svojo intimo, s čimer je na hitro osvojila kar 50 všečkov.

Pred njo je znan primer deklice, stare komaj 12 let, ki je prav tako napisala, da se bo samozadovoljevala pred kamero, vendar pa je všečkanje obvezno.

Otroci, ki obiskujejo spletno stran Ask.fm, so večinoma osnovnošolci. Stran je seveda odprta za vse, vsak ima pravico postaviti vprašanje, in sicer v pisni obliki, odgovor pa se pričakuje v obliki videa. Dekleta med sabo divje tekmujejo, katera bo odgovorila na čim več provokativnih vprašanj in dobila kar največ všečkov ter tako pokazala, da je najbolj popularna, najboljša mačka v družbi.

Družbena omrežja za mlade se tako čedalje bolj sprevračajo v poligon za seksualne manijake vseh vrst, ki naivne, pozornosti željne najstnice izkoriščajo za svoje umazane namene.