Zanimivosti

Na poroko prišla noseča ljubica in naredila 'štalo'

M.J.
28. 11. 2013, 12.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kot je moč videti iz videoposnetka, se je noseča ljubica znesla nad bodočo soprogo, vse skupaj pa je ženim sprva mirno spremljal, kasneje pa le posegel vmes, saj je zadeva postajala vedno bolj vroča. Malo je manjkalo, pa bi jih skupil še on.

Youtube

Neimenovani Kitajec iz Shenzhena se je popolnoma osramotil na lastni poroki, potem ko je želela na slavnostnem obredu sodelovati tudi noseča ljubica. In uspelo ji je. Mladenka se je pojavila na poroki in silovito napadla bodočo ženo, ki je presenetljivo še vedno zagovarjala svojega bodočega, ali sedaj morda že bivšega moža. Vsaj tako je zapisal novinar spletnega portala Nanfang, ki je slišal kaj na posnetku govori mladenka: »Zakaj nisi naredila splava, dokler je še bila možnost. Kako naj jaz vem, čigav je otrok. Nas hočeš prisiliti v to, da kupiva hišo? In kje naj vzameva denar za to?«

Iz teh besed je težko sklepati ali je mladenka že prej poznala tekmico ali je že vedela za afero njenega najdražjega. Verjamemo pa, da se bo večina strinjala s tem, da bi obe lahko v življenju iztržili več.