Zanimivosti

Zadela milijone in se ločila

21. 11. 2013, 21.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Le slabo leto dni po tem, ko je par srednjih let na loteriji zadel megalomanskih 160 milijonov evrov, je njune ljubezenske romance dokončno konec.Denar spremeni življenje, v dobrem in slabem. Adrian Bayford (43) in njegova žena Gillian (41) sta upala, da ju bo milijonsko dobitek ponovno združil, a zgodilo se je ravno nasprotno.

Njuno razmerje je na dnu, ločitev je pred vrati. Par se je medtem zavil v molk. Preden sta zadela na loteriji, je Gillian delala v lokalni bolnišnici, Adrian je pa imel manjšo trgovino, v kateri je prodajal glasbene instrumente.

Tiskovni predstavnik Gillian Bayford je novico potrdil in obenem dodal, da Gillian svojega zasebnega življenja ne bo komentirala pred kamerami. Par že živi ločeno, Adrian v svoji slabih 700.000 evrov vredni hiši, Gillian pa na posestvu, vrednem skoraj sedem milijonov evrov.

Tisti, ki poznajo družino, so nad ločitvijo presenečeni. »Bili so tako ljubka in prijetna družina, z dvema malima otrokoma. Res je škoda, da se je tako končaloje dejala neimenovana družinska prijateljica.